WI-FI STYRNING FÖR LUFTVÄRMEPUMP AIRPATROL SMARTSOCKET

849,00 kr

Perfekt för sommarstugan

Om du har tänkt använda din värmepump i sommarstugan är den här produkten för dig. Skulle du lämna hemmet obebott under en längre tid kan du ställa in enheten på underhållsvärme för att förhindra att vattenledningar fr...

Se fullständig produktbeskrivning
4.5000000000 2

Hemleverans

Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

Perfekt för sommarstugan

Om du har tänkt använda din värmepump i sommarstugan är den här produkten för dig. Skulle du lämna hemmet obebott under en längre tid kan du ställa in enheten på underhållsvärme för att förhindra att vattenledningar fryser och mögel samlas. Enheten skickar automatiskt meddelande om något fel uppstår och du kan enkelt ändra temperaturen från din mobiltelefon.

Går utmärkt att använda för element eller varmvattenberedaren med!

En smart lösning för att styra din luftvärmepump
Airpatrol kan användas med de flesta uppvärmningssystem och är mycket enkel att använda. Det enda du behöver göra är att koppla enheten till ett eluttag nära luftpumpen och ladda ner en app till din mobiltelefon. Produkten kommunicerar trådlöst med inomhusenheten tack vare en kraftfull IR-stråle. Du kan därför enkelt styra din luftpump vart du än befinner dig.

Minska din energiförbrukning
Med Airpatrol kan du enkelt hålla koll på din energiförbrukning. Du kan välja att stänga av värmepumpen när huset lämnas tomt och sätta på den igen direkt innan du anländer. På så vis kan du sänka din energiförbrukning samtidigt som du alltid anländer till ett uppvärmt hem.

Få meddelande direkt i mobilen
Airpatrol håller dig ständigt uppdaterad om vad som händer i ditt hem såsom inomhustemperatur och din nuvarande energiförbrukning. Dessutom skickar enheten automatiskt meddelande till din mobiltelefon om något fel uppstår eller när du behöver serva din värmepump.

OBS! För att Airpatrol Smart socket ska fungera krävs en Airpatrol WiFi.

Teknisk information
Mått: 73x5x75 mm

Mer information
Produktnamn WI-FI STYRNING FÖR LUFTVÄRMEPUMP AIRPATROL SMARTSOCKET
Artikelnummer 2146891B
Vikt 0.2000
EAN-nr 4742859011122
Netto vikt 0.08
Typ WIFI-STYRNING
Varumärke AIRPATROL

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

18853+ nöjda kunder!

27045 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…