Varuhusen

 • Badrumshelger & badrumskvällar

  Oavsett om du är ute efter en totalrenovering eller kanske bara vill fräscha upp med byte av blandare eller fläkt, är du välkommen till våra badrumskvällar för att få inspiration.

  Med många leverantörer på plats och härlig AW-känsla vill vi hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om det perfekta badrummet. Leverantörerna på plats kommer att demonstrera produkter och ge tips och råd.

  Dessutom finns Skaparverkstan med Baui finns på plats för barnen och vi bjuder på tilltugg o...

 • BAUHAUS öppnar varuhus i Sisjön BAUHAUS fortsätter expandera och planerar nu att etablera ett av landets största varuhus i Sisjön, Göteborg. Varuhuset blir 17 000 m2 och öppningen är planerad till Q1 2016. Etableringen kommer generera cirka 250 nya arbetstillfällen i Göteborgsområdet.
 • Inventeringen 2014

  Inventeringen 2014

  Nu pågår inventeringen i flera av våra varuhus. Under inventeringen har varuhusen andra öppettider än vanligt. Du kan enkelt se när ditt närmsta varuhus har inventering genom att besöka varuhusets sida här på BAUHAUS.se.

  Drive-in Arena kan också vara stängd innan eller under inventeringen. För information om hur avdelningen har öppet i ditt närmsta varuhus samband med inventering, vänligen ...

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Fallande ordning