BAUHAUS bedriver en storsatsning på svensk idrott och har som ambition att vara med och bygga idrottsverige från gräsrots- till elitnivå. Som ett ytterligare led i satsningen gick BAUHAUS in som sponsor till Ski Team Sweden Alpine 2015. Alpina landslaget står oss mycket nära och vi har under de senaste åren aktiverat oss inom det alpina under bland annat VM i Åre 2019, Hector ALS Challenge och Lilla Världscupen. Alpina landslaget utgörs av storåkare så som Anna Swenn Larsson, André Myhrer, Matts Olsson m.fl.

BAUHAUS är även delaktiga i fartsatsningen Team Åre 2019, vilket är ett initiativ för att utöka bredden på svensk alpin skidåkning. Det är en satsning som ska möjliggöra att svensk alpin skidåkning är konkurrenskraftig i samtliga discipliner år 2022.

Under hösten 2015 lanserades Team Åre 2019 av Svenska Skidförbundet tillsammans med huvudsponsorn BAUHAUS. Team Åre 2019 är en långsiktig satsning med syftet att skapa en plattform för Sveriges skidtalanger genom att erbjuda ökade träningsmöjligheter och förutsättningar för att bli mer komplett som skidåkare, uppfylla drömmar och få framgångar i den internationella konkurrensen. Satsningen syftar också till att bygga starka förebilder som kan inspirera yngre åkare. Team Åre 2019 vill dels främja bredden, men samtidigt kunna ge individuellt stöd till de åkare som presterat internationellt eller kommit en bit på vägen.

19378+ nöjda kunder!

27671 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…