Information angående Coronaviruset Covid-19

ÅSKSKYDD SCHNEIDER APC 1 UTTAG PM1W-GR

249,00 kr

Åskskyddet som skyddar mot blixtnedslag!

Stoppa in åskskyddet APC PM1W i ett jordat eluttag, plugga in apparaten och du säkrar upp för att den klarar ett blixtnedslag.

En åskknall i eluttaget och datorn slutar att fungera. Men det finns ett enk...

Se fullständig produktbeskrivning
5.0000000000 3

Hemleverans

Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

Åskskyddet som skyddar mot blixtnedslag!

Stoppa in åskskyddet APC PM1W i ett jordat eluttag, plugga in apparaten och du säkrar upp för att den klarar ett blixtnedslag.

En åskknall i eluttaget och datorn slutar att fungera. Men det finns ett enkelt sätt att skydda sina tekniska produkter från sommarens åskoväder – Schneider Electrics åskskydd APC PM1W. Från maj till september blixtrar det och dundrar som mest runt om i Sverige, bortåt 100 000 blixtnedslag kan det bli under dessa månader.

Med Schneider Electrics åskskydd APC PM1W skyddar du dina elektroniska prylar på enklast möjliga sätt. Det enda du behöver göra är att stoppa in åskskyddet i ett jordat eluttag och därefter plugga in den apparat som du vill skydda i åskskyddet. När det sedan mullrar kring huset filtrerar åskskyddet bort all spänning i eluttaget som är för hög, de s.k. ”spikarna”, som åskan orsakar.

Ibland kan det även bli för låg spänning i eluttagen och det mår våra apparater inte heller bra av. Det här kan t.ex. inträffa när en hiss i ett hyreshus sätts igång och det plötsligt behövs mycket ström till den. APC PM1W ger skydd även mot sådana spänningsfall. En stor fördel med att ha så jämn spänning som möjligt i sina eluttag är att apparaterna får längre livslängd.

Teknisk information
Frekvens: 50 +/- 5 Hz
Färg: Vit
Mått (LxBxH): 100x63x41.5 mm

Mer information
Produktnamn ÅSKSKYDD SCHNEIDER APC 1 UTTAG PM1W-GR
Artikelnummer 2147890B
Vikt 0.210000
EAN-nr 0731304313731
Netto vikt 0.20
Varumärke SCHNEIDER

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

18572+ nöjda kunder!

25730 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…