Att skapa ett hem

Andra pris i Årets Byggblogg går till Att skapa ett hem!

Första platsen kneps av Görlinge Norrgård och tredjepristagaren är Mitt vita hus och hem.

Det har varit en tuff och jämn kamp om prispallen där 64 byggbloggar tävlat om vilken som är Årets Byggblogg 2014. I söndags stängdes röstningsförförandet där de sex bloggar med flest röster gick till final. Finalisterna var; Görlinge Norrgård, Björkhaga i Gnesta, Mitt vita hus och hem, Att skapa ett hem och hem, Byggdamm och Bygg för hälsan.

Juryn sattes verkligen på prov då det var jämn och hög kvalitet på samtliga byggbloggar i finalen men var eniga i sitt beslut. Den kvalificerade juryn består av stylist- och inredningsduon Susanna Zacke och Sania Hedengren, Johan Saxne, Informations- och marknadschef på BAUHAUS samt Tina Thörner som är byggentusiast, rallykartläsare, föreläsare och coach.

Motivering: 

Bloggen Att skapa ett hem är en fantastisk inspirationskälla för många hemma-fixare runt om i landet då den beskriver renoveringen av ett hus byggt 1966 – en hustyp många faktiskt bor i och får därför en hög igenkänningsfaktor. Att skapa ett hem delar generöst med sig av både kostnadskalkyler, offerter och faktiska priser för varje projekt till sina läsare. Bloggen är lättnavigerad och inspirerande med spännande före och efterbilder. Att skapa ett hem lyckas även med konststycket att variera inläggen med allt från besparing av bergvärme till lyxig mosaik.

BAUHAUS vill tacka alla er fantastiska byggbloggare för att ni deltog i Årets Byggblogg 2014!