BADKARSBLANDARE GROHE GRT 800 CC40

1 995,00 kr

Grohe badkarsblandare Grohtherm 800

GRT 800 är en prisvärd termostatblandare för badkar, fullmatad med Grohes högkvalitativa teknologier som den slitstarka GROHE StarLight® kromytan, marknadens snabbaste termostatinsats GROHE TurboStat® samt v...

Se fullständig produktbeskrivning
5.0000000000 5

Hemleverans

Denna produkt har ytterligare lagerinformation för leverans i vissa områden.
Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

Lagerstatus i varuhus:

Montageservice

Montageservice fast pris : 1 490,00 kr / st
Vill du ha hjälp med montering?

Produktbeskrivning

Grohe badkarsblandare Grohtherm 800

GRT 800 är en prisvärd termostatblandare för badkar, fullmatad med Grohes högkvalitativa teknologier som den slitstarka GROHE StarLight® kromytan, marknadens snabbaste termostatinsats GROHE TurboStat® samt vattenbesparande teknologi tack vare GROHE Ecobutton®. GROHE SafeStop®förhindrar att du av misstag ställer termostaten högre än 38 grader och riskerar att skållas.

Teknisk information:
CC-mått anslutning (mm): 40
Styrning: Termostat
Utlopp: Ner
Duschanslutning: G 1/2
Färg: Krom
Inbyggd backventil
Utan anslutningar


Funktioner & Egenskaper

GROHE StarLight® har en bländande kromfinish som är i en klass för sig. Vår starka, jämna kromyta har en skinande och spegelaktig glans. GROHE StarLight®-ytor är smutsavvisande och motståndskraftiga mot både repor och slitage, vilket innebär att de ser nya ut även när de använts i flera år.

GROHE SafeStop®: för att ställa in temperaturen på mer än 38 grader måste en knapp hållas intryckt samtidigt som greppet vrids. Detta förhindrar att du av misstag ställer termostaten högre än 38 grader och riskerar att skållas.

GROHE EcoButton: Vid inställning av vattenmändgen stoppar termostaten automatiskt vid 50% vattenförbrukning. För att återgå till 100% vattenförbrukning måste en knapp hållas intryckt samtidigt som greppet vrids. Detta hjälper dig att spara vatten till förmån för både miljön och din ekonomi.

GROHE TurboStat® är den snabbaste och mest precisa duschtermostat som finns i världen idag. Med GROHE TurboStat® nås önskad temperatur inom bråkdelen av en sekund och temperaturen är konstant under hela duschen (även om någon annan vrider på kranen i en annan del av huset). Duschen blir därmed behaglig, mycket säker och härligt tillfredsställande.Mer information
Produktnamn BADKARSBLANDARE GROHE GRT 800 CC40
Artikelnummer 3006340B
Vikt 2.820000
Country of Manufacture Portugal
EAN-nr 4005176433719
Netto vikt 2.56
Customs Number 84818011
Varumärke GROHE

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

17134+ nöjda kunder!

23851 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…