Badrumskväll

Varuhus: Löddeköpinge
Datum: tisdag 15 sep kl 17:00-20:00

När hösten sakta smyger sig på och kvällarna börjar bli allt mörkare är det dags att hänga badkläderna på tork och fundera över hur du vill ha det i ditt badrum. En avslappnande oas, en multifunktionell plats för hela familjen, eller kanske ett lyxigt badrum med hotellkänsla?

Oavsett om du är ute efter en totalrenovering eller kanske bara vill fräscha upp med byte av blandare eller fläkt, är du välkommen till våra badrumskvällar för att få inspiration. Med många leverantörer på plats och härlig AW-känsla vill vi hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om det perfekta badrummet.

Leverantörer på plats kommer att demonstrera produkter och ge tips och råd. Skaparverkstan med Baui finns på plats för barnen och vi bjuder på tilltugg och dryck under kvällen.

Tummen mitt i handen? Med vår Montageservice får du hjälp att installera toalettstolar, sätta kakel, montera duschar, möbler och mycket annat - tryggt, enkelt och med full garanti! Läs mer här eller kontakta en av våra säljare i ditt varuhus.

Varmt välkommen!

Och du - glöm inte att betala med ditt BAUHAUS-kort så att du samlar bonus och får ännu mer för pengarna.

Laddar…