Information angående Coronaviruset Covid-19

BÄNK SENSUM SKEPPARHOLMEN SVART 120CM

1 995,00 kr 995,00 kr

Outdoor living - Made easy by Sensum!

Skepparholmen by Sensum följer den stil som vill förkapsla och ge uttryck för den Skandinaviska designen. Skepparholmens känsla sitter i de noggrant utvalda materialen som komponerats ihop med stor hantver...

Se fullständig produktbeskrivning
3.5000000000 3

Hemleverans

Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

Produktbeskrivning

Outdoor living - Made easy by Sensum!

Skepparholmen by Sensum följer den stil som vill förkapsla och ge uttryck för den Skandinaviska designen. Skepparholmens känsla sitter i de noggrant utvalda materialen som komponerats ihop med stor hantverksskicklighet. Genomtänkt, enkelt och tidslöst. Det är inte konstigt att Scandinavian Design blivit en egen gren inom designervärlden.

Skepparholmen är med sin stomme av galvaniserat stål, som pulverlackerats, och dyna i vattenavvisande material en möbel som är tacksam att sköta om. I praktiken är den helt underhållsfri, allt du behöver är ett milt rengöringsmedel och en blöt trasa ifall den skulle bli smutsig. Enkelheten i sin egen prakt definierat av Sensum.

Teknisk information
Färg: Svart
Färg dyna: Ljusgrå
Material: Galvaniserat & pulverlackerat stål
Material dyna: Polyester, vattenavvisande
Medföljer dyna: Ja

Mått Bänk
Bredd: 120 cm
Höjd: 32 cm
Djup: 40 cm

Sensum Brand Philosophy
- Livet utomhus ska vara lika skönt och vackert som livet inomhus -

Sensums eleganta utemöbler skapar förutsättningar för det perfekta uterummet, en plats för lek, avkoppling eller umgänge, en plats för livets kanske allra finaste stunder. Sensums design är skandinaviskt stilren och de kompromissar varken med form eller funktion. Med stor hantverksskicklighet och god materialkänsla skapar Sensum utemöbler som är lika eleganta som de är komfortabla. Den höga kvaliteten, det tidlösa formspråket och de gedigna materialen gör dessutom att möblerna bara blir vackrare med åren. Det är vad vi kallar hållbarhet på riktigt. Sensum är stolta över att förlänga den svenska sommaren.

Skötselråd
Skepparholmen är i praktiken en helt underhållsfri möbel. Ifall soffgruppen skulle bli smutsig behöver du endast ett milt rengöringsmedel och en blöt trasa. För att din möbelgrupp ska hålla sig fin och fräsch över många säsonger rekommenderar vi dig att använda ett möbelskydd när du inte använder möbelgruppen. När du inte använder möbeln rekommenderar vi dig att ta av dynan och förvara den i en dynlåda.

Vid vinterförvaring rekommenderar vi dig att förvara möbeln i ett torrt och ventilerat rum.

Mer information
Produktnamn BÄNK SENSUM SKEPPARHOLMEN SVART 120CM
Artikelnummer 7001338A
Vikt 12.400000
EAN-nr 4024506610804
Netto vikt 9.60
Färg SVART
Typ BÄNK
Varumärke SENSUM

23382+ nöjda kunder!

31687 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…