Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter

BÄNKSKIVA ASK 3020X620X27MM B/C POSTFORMAD

2 095,00 kr
1.0000000000 2
BÄNKSKIVA ASK 3020X620X27MM B/C POSTFORMAD
1 Bänkskiva Vid köp av denna skiva förväntade jag mig inte någon ytfinish då jag hade för avsikt att slipa och behandla skivorna själv. Köpte 3 st och började med att förvara skivorna inomhus i 10 dagar innan jag öppnade förpackningen. Redan då märkte jag skivorna hade rätt djupa märken från fabrikens kantfräsning. Efter noggrann slipning fick jag bort det mesta. Noterade dock mindre länggående sprickor i träet på ovansidan men hoppades på att hårdvaxbehandlingen skulle kapsla in detta. Nu ca: 2 månader senare har träet rest sig ytterligare och fler sprickor mitt i stavarna fortsätter att bli större. Skulle inte rekommendera denna skiva till något kök över huvudtaget eftersom samtliga 3 skivor har längsgående sprickor. Kanske funkar som arbetsbänk i ett garage.

Bänkskiva Ask B/C Postformad

Stavlimmade skivor av europeisk ask i kvalitet B/C. Skivorna kan variera i färg, struktur och stavbredd. Det kan o...

Fullständig produktbeskrivning
Delbetala med Premium Kontokort
Från 214:-/mån. Upp till 10% i bonus

Produktbeskrivning

Bänkskiva Ask B/C Postformad

Stavlimmade skivor av europeisk ask i kvalitet B/C. Skivorna kan variera i färg, struktur och stavbredd. Det kan också förekomma splintträ, kvistmärken och mindre utfyllningar.

Produktinformation
Längd (mm): 3020
Bredd (mm): 620
Tjocklek (mm): 27
Obehandlad
Stavlimmad
Postformad- i framkant
Ovansida kvalité B
Undersida kvalité C

Vad står B/C för?
B/C kvalité handlar om skivans ovansida och undersida. Den första bokstaven i märkningen (B) betyder att ovansidan är av denna kvalité, den andra bokstaven (C) står för undersidans kvalité. I denna kvalité kan det förekomma varierande färg, struktur och stavbredd. Det kan också förekomma splintträ, mindre utfyllningar, svarta kvistmärken samt mindre sprickor och bearbetningsfel.

Vilken bänkskiva ska jag välja?
Ska en lösning göras där flera skivor ska fogas ihop och där du har ett krav med jämnare färg och stavbredd så rekommenderar vi att du istället väljer en A/B kvalité på skivan.

Att tänka på vid köp av flera bänkskivor av samma sort - trä är ett levande material och att bänkskivorna ibland tillverkas i olika fabriker. Detta kan göra att bänkskivorna kan skilja sig i färg, struktur och stavbredd vilket i vissa fall kan göra de svårt att para ihop dem

Artikeldata

Mer information
Produktnamn BÄNKSKIVA ASK 3020X620X27MM B/C POSTFORMAD
Artikelnummer 4400627A
Vikt 36.000000
EAN-nr 5700191005819
Netto vikt 36.00
Typ ASK
Varumärke DLH
Längd (mm) 3020

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…