allt för barnen!

Vi på BAUHAUS värnar om den traditionella leken där barn får lov att vara barn.
Glädjen, gemenskapen och de fantasifulla spelen - utrusta trädgården och skapa ett barnrum som bjuder in till läraktig lek.
Låt fantasin flöda i ett tryggt och säkert hem där du kan slappna av och låta kidsen utforska sina talanger och pröva sina vingar.

Välkommen till Barnens BAUHAUS!

Fartfyllda äventyr
Vi har allt för utelekarna!
Vackra lampor
med barnens favoritmotiv!
Konstnärsartiklar
för kreativa dagar!
Ansiktsfärger
Låt inspirationen flöda!
Tapeter
för ett inspirerande barnrum!
Måla tryggt
med fint resultat i barnrummet!
Väggdekorationer
Gör fint i barnrummet!
Mjuka mattor
för lekfulla fötter!
Barnsäkra hemmet
för en tryggare uppväxt!
Bygg med barnen
Vi har hela utstyrseln!
Enkel städning
med bra förvaring av leksaker!
Roligt toalettbesök
med toalettsitsar för barn!
Trädgårdsredskap
Låt barnen hjälpa till i trädgården!
Flytvästar för barn
Trygga båtresor även för de minsta!
Inred trädgården
med härliga barnmöbler!

Öppet köp i 60 dagar

Läs mer här

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21:00 på vardagar

BAUHAUS har allt för att göra ditt barns tillvaro både roligt och säkert. Här har vi samlat allt från lekställningar, trädgårdsmöbler, lekstugor, sandlådor, trädgårdsredskap till tapeter, mattor, lampor och väggdekorationer för barnrummet. Endast fantasin sätter gränsen när du och ditt barn leker med anstiktsfärger, fingerfärger eller varför inte skapa vackra tavlor med vattenfärg? 

Släpp barnen lösa på en spännande lekställning och häftiga lekstugor. Efter utelek kommer ett mellanmål väl till pass vid en trädgårdsmöbel för barn. När energin åter är på topp är det hög tid att ta hand om trädgården. Här hittar du trädgårdsredskapen och arbetskläderna ditt barn kan tänkas behöva. 

Inred barnrummet med en vacker barntapet, en mjuk barnmatta, sätt den sista touchen med en barnlampa och härliga väggdekorationer i form av en tavla eller kanske ett väggklistermärke. Eller varför inte måla med en färg som är trygg för ditt barn, både innan och efter barnet har kommit ut i stora vida världen. Anpassa designen efter vad ditt barn tycker om och låt rummet utvecklas och växa i takt med din lilla älskling. 

En regnig dag, eller kanske inför ett barnkalas, är det kul att måla tillsammans med barnen. Att använda en ansiktsfärg skapar en rolig och kreativ sida hos alla inblandade. Och du kan vara lugn - schabloner för ansiktsfärg finns hos oss, så att alla kan vara fina inför festen. Att måla med en fingerfärg är kul för barn i alla åldrar, och att de enkelt avlägsnas från kläder och hud är ett extra stort plus i kanten. 

Skapa en trygg miljö för ditt barn att utvecklas i. Hos BAUHAUS finner du ett stort sortiment för att barnsäkra hemmet. Allt från lådspärrar till trappgrindar, vi har allt!

Förvaring är A och O när det kommer till barnrum. Här hittar du ett stort utbud av förvaringsmjöligheter i olika färger och former. Gör städningen enkel - hitta din förvaringslösning idag! 

Sist, men absolut inte minst, kommer de härliga toalettbesöken. När ditt barn är redo att sitta på en egen toalettsits har vi de rätta sakerna för dig! Låt barnens favoriter inspirera dem att sluta med blöja och ta ett stort kliv in i den torra världen.

Vi på BAUHAUS månar om att barn ska få vara barn på ett säkert men roligt sätt. Se till att maximera hemmamiljön för alla i familjen!

Laddar…