BASTUAGGREGAT TYLÖ SENSE ELITE 6 (6,6 KW) 4-8 M³

14 559,00 kr
Delbetala med Premium Kontokort
Från 1253:-/mån. Upp till 10% i bonus

Sense Elite är Tylös allra senaste och mest innovativa bastuaggregat tillsammans med dess manöverpanel Elite. Aggregatet bjuder på snabb och säker värme, precis som övriga bastuaggregat i Sensefamiljen. Aggregatet har överhettningsskydd och...

Se fullständig produktbeskrivning

Hemleverans

Beställningsvara

Denna produkt levereras normalt inom ca. 2 veckor

Montageservice

Montageservice från 799,00 kr styck
Vill du ha hjälp med montering?

Produktbeskrivning

Sense Elite är Tylös allra senaste och mest innovativa bastuaggregat tillsammans med dess manöverpanel Elite. Aggregatet bjuder på snabb och säker värme, precis som övriga bastuaggregat i Sensefamiljen. Aggregatet har överhettningsskydd och vår patenterade energibesparande funktion "delad effekt". Välj mellan 6,6 och 8 kWs effekt samt mellan väggmonterat eller stående aggregat med ben som tillval. Till aggregatet medföljer manöverpanelen Elite som ger dig total kontroll över din bastu. Med Elite och dess WiFi-funktion och app kan du styra din bastu direkt från soffan. Sense Elite passar ett i basturum med storlek från 4-12 m³.

Alla Tylös aggregat har det unika beröringsskyddet Thermosafe som garanterar att yttermanteln aldrig blir för varm för att röra vid. Aggregatet har även ett avtagbart fack för doftessenser som är lätt att rengöra. Allt i en helt ny design som lyfter vilken bastu som helst.

Ready @ - den smarta bastun som alltid är redo
"Ready at" innebär att bastun själv vet hur lång tid det tar att värma upp bastun. Under de tre första gångerna du bastar, räknar Elite själv ut uppvärmningstiden för just ditt basturum. Därefter behöver du endast ställa in det klockslag du vill basta på så startar bastun själv i tillräcklig tid innan för att nå önskad temperatur.

Manöverpanel: Elite
Elite är utrustad med en kristallklar 4,5-tumsskärm med full-touch och installeras mycket diskret och smidigt. Med en infällnadsram som tillval kan du fälla in panelen helt i väggen. Elite kan även placeras inne i din bastu. Med Elite har du full kontroll över bastuns alla funktioner så som temperatur, doft och belysning. Med Elite kan du sätta igång din bastu direkt från soffan! Styr även från din egen telefon med hjälp av Tylös app - Wellaccess som är tillgänglig för både iOS och Android.

Basta smartare med "delad effekt"
Sense Elite bjuder på snabb och säker värme i helt ny design. Aggregatet har vår patenterade energibesparande funktion "delad effekt". Funktionen sparar ström med upp till 30% lägre energiförbrukning genom att aggregatet går i sparläge när din önskade temperatur uppnås och bibehåller denna nivå under hela badet.

Snabb uppvärmning
Alla Tylös original-aggregat ger en mycket snabb uppvärmning av basturummet - upp till halva tiden jämfört med andra aggregat. Den unika Tylö-konstruktionen med dubbla sidoluftkammare är en mycket effektiv värmespridare - normal badtemperatur av 80 °C nås på bara 25 minuter.

Övrig produktinformation
Bastuvolym (m³): 4-8
Elektrisk anslutning: 3x230V, 3x400V
Passande manöverpanel: Elite (Ingår)
Stenmängd (kg): 20
Minsta avstånd till sidovägg (mm): 110
Minsta takhöjd i bastun (mm): 1900
Effekt (kW): 6,6
Höjd (mm): 559
Bredd (mm): 431
Djup (mm): 375
Thermosafe™: Ja
Golvmonterad: Med tillbehör
Delad effekt: Ja

Läs mer (se under köp-knappen)
Manual Sense Elite (PDF)
Installation Sense Elite (PDF)
Manual Elite (PDF)

Mer information
Produktnamn BASTUAGGREGAT TYLÖ SENSE ELITE 6 (6,6 KW) 4-8 M³
Artikelnummer 3243359A
Vikt 20.0000
EAN-nr 7392139992145
Netto vikt 19.00
Varumärke TYLÖ

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

12231+ nöjda kunder!

18437 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…