Information angående Coronaviruset Covid-19

BAUHAUS gick in som huvudpartner till Brommapojkarna 2013 och har sedan dessa stolt stått bakom dem inte bara för den fina fotbollen de spelar utan också i och med det samhällsansvar de tar inom jämställdhet  och hållbarhet. Brommapojkarna är idag Europas största fotbollsförening med hela 260 lag i seriespel inom både dam-, herr-, ungdoms- samt akademiverksamhet.  
Vi på BAUHAUS har arbetat tätt med BP inom flera olika projekt så som Slussen in och Nattfotbollen.

Slussen in är BPs arbetsmarknadsprojekt som finansieras av Tillväxtverket inom ramen för deras satsning på ”enklare vägar till jobb och kompetens”. Syftet är att göra det lättare för näringslivet att hitta rätt kompetens och samtidigt bidra till ett mer jämställt och inkluderande arbetsliv. Verksamheten är en del av BPs jämlikhets- och jämställdhetssatsning Mötesplats Västerort, där även nattfotboll, tjejfotboll och efter skolan aktiviteter för ungdomar ingår. Projektet erbjuder en plattform för företag som vill komma i kontakt med unga personer mellan 19-29år som söker jobb. BP kan erbjuda en avslappnad och positivt laddad mötesplats för en mängd olika aktörer på arbetsmarknaden, genom att samarbeta och nyttja de resurser som finns att tillgå hos olika aktörer ser vi stora möjligheter att hjälpa fler personer att etablera sig på arbetsmarknaden och därigenom bidra till en lösning på matchningsproblematiken. I projektet samarbetar vi bland annat med Arbetsförmedlingen, Jobbtorg Stockholm, coahingbolag och andra föreningar.

Målgrupperna i projektet är utrikesfödda kvinnor samt unga personer mellan 19-29 år ifrån Västerort. Målet är att 250 personer ska ha fått jobb år fram till 2020 – 50 personer 2018, 100 personer nästa år och 100 personer år 2020.

Vi hjälper unga in i arbete.

26195+ nöjda kunder!

34914 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…