BAUHAUS utser Årets Byggblogg

Årets byggblogg 2013Den 29 maj ska Sveriges bästa byggbloggare koras genom Årets Byggblogg – en nyinstiftad utmärkelse för hemmasnickare som bloggar om sina renoveringsprojekt. BAUHAUS belönar vinnaren med ett renoveringsbidrag på 25 000 kronor.

Sverige består av ett stort antal hemmasnickare, inredare och gör-det-själventusiaster som förutom att bygga om och inreda valt att dela med sig av processen genom en blogg. För att lyfta fram dessa bloggare har BAUHAUS instiftat Årets Byggblogg. Utmärkelsen delas för första gången ut den 29 maj.

För att delta i Årets Byggblogg behöver byggbloggen nomineras senast den 12 maj på www.bauhaus.se/byggblogg. Det går lika bra att nominera sin egen byggblogg som någon annans. När nomineringen är avslutad är det upp till svenska folket att mellan 13 maj till 26 maj rösta fram sina favoritbyggbloggar. De tre bidragen med flest röster utgör finalisterna.

Vinnaren av Årets Byggblogg belönas med ett projektkort laddat med 25 000 kronor som kan disponeras fritt på alla BAUHAUS varuhus i Sverige. Andra- och tredjepristagaren belönas med ett projektkort laddat med 10 000 respektive 5 000 kronor.

För att nominera en blogg, rösta på sin favorit eller följa utmärkelsen, vänligen gå in på www.bauhaus.se/byggblogg.

Laddar…