Företagare? Logga in eller bli företagskund här.
Varumärken
Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto

Beckers presenterar 3 kulörtrender
En energigivande kulörtrend som flörtar med både 1980- och 90-talen. En annan som symboliserar ett enkelt lantliv men med moderna bekvämligheter.
Och så den tredje som visar hur storslaget samspelar med gör-det-själv och återbruk. Så presenterar Beckers sina tre kulörfamiljer.
 

Färg ger energi och påverkar oss känslomässigt.

Det är också tanken med den första trenden Joyful Yellow i en stil med drag av både 1980- och 1990-talen. Lekfulla mönster som prickar, ränder, färgblock, sammet och yviga buketter är perfekta att matcha till den energigivande familjen Joyful Yellow.

Joyful Yellow I den här färgfamiljen finns en mild solgul, en matt puderrosa, en pistagegrön och en pigg klarröd accent som ger en energikick. Färgstarka accenter till en färgstark bas, där kulörerna får spela huvudrollen i inredningen. Huvudkulören heter Stäpp 612. Accentkulörer är Tomat 685, Pistage 802 samt Puderrosa 673.

Den andra trenden, Grounded Green, symboliserarett enkelt lantliv med moderna bekvämligheter. Helt enkelt ett slags gröna vågen 3.0. Naturnära material som är fina att kombinera till stilen är rotting, marmor, krispigt linne och virkad textil.

Grounded Green I stilen har vi kombinerat två gröna toner – en mild ljusare och en mörkare för ”stabilitet” – tillsammans med en stråbeige. Till dessa har vi valt en ljuvlig, högst aktuell, syrenlila ton som accent. Material som är fina att kombinera till är rotting, marmor, krispigt linne och virkad textil. I detta tema heter huvudkulören Emalj 819. Accentkulörerna är Grönt te 846, Syrenlila 694 samt Lugn 554.Den tredje kulörtrenden går under namnet Bold Blue och är Beckers ombonade, kreativa trend. Ledord som storslaget och estetiskt samspelar med gör-det-själv och återbruk. Vintage, oljemålningar, reseminnen, guldspeglar, maffiga växter och fluffiga ryamattor flörtar med såväl 1700-talet som 1970-talet.

Bold Blue I detta tema är huvudkulören en dämpad åskblå som med sin djupa ton skapar en ombonad bas kombinerad med en pudrig rosa, en djupt vinröd och en vacker beige kulör. Vintage, oljemålningar, reseminnen, guldspeglar, maffiga stora växter och fluffiga ryamattor flörtar med såväl 1700-talet som 1970-talet! I detta tema heter huvudkulören Tromb 769. Accentkulörerna är Impulsiv 864, Innerlig 810 och Stork 557.


 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…