Passa på att fynda utemöbler, trädgårdsmaskiner, spabad och mycket mer i vår stora utförsäljning. Se alla erbjudanden här!
Varumärken
Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto
Ta hand om trädgården
med bevattning!
Det där med bevattning är en hel djungel, men med rätt verktyg kan det bli fantastiskt smidigt. Oavsett om du söker manuella produkter som hjälper dig att vattna trädgårdslandet för hand, eller om du vill ha det automatiserat med timer som slår på vid en förinställd jordfuktighet så har vi det du söker! Med en trädgårdspump ser du till att utnyttja varenda regndroppe som sommaren har att erbjuda, oavsett om du har en regnvattentank, en djup brunn eller annan alternativ vattenkälla - det gäller att utnyttja sina resurser!
Neptun - BRA

Söker du ett bevattningssystem som täcker det basala behovet när det kommer till kopplingar och slangar? Då är Neptun varumärket för dig.
Bradas - BÄTTRE

Om du söker ett kvalitativt bevattningssystem med hållbara kopplingar och proffessionella slangar är det Bradas du ska välja. Bradas vattenslangar är byggda i 5 lager och erbjuder också ett brett sortiment av sprinklers och vattenspridare.
Kärcher - BÄST

När du söker ett komplett bevattningssystem utan att behöva tänka på diametrar och dimensioner bör du välja Kärcher. Alla kopplingar är universala och Kärcher erbjuder också ett brett utbud av bevattningstimers så du inte ens behöver resa dig upp ur hängmattan för att vattna trädgårdslandet!
Gardena - PREMIUM

Gardena är vad de flesta tänker på när vi pratar kopplingar och bevattning. Gardena premium hittar du hos BAUHAUS och är, som allmänt känt, högkvalitativa produkter du kan lita på!
Ta vara på regnvattnet!

Sommaren är fantastisk med sin böljande värme och strålande sol, men om du vill hålla dina planteringar vid liv behöver de också vatten. På BAUHAUS erbjuder vi pumpar som tillåter dig att använda alternativa vattenkällor såsom cisterner och brunnar. Vi har också pumpar för när olyckan har varit framme och du behöver tömma till exempel en vattenfylld källare.
Vattna trädgårdslandet från hängmattan!

Oavsett om du är på resande fot, eller helt enkelt inte har någon större lust att lämna ditt soldyrkande ryggläge så finns det ett bevattningssystem för dig. BAUHAUS erbjuder både analoga och digitala bevattningstimer som vissa går att ställa in på program för att till fullo möta dina bevattningsbehov.
Smidig förvaring av vattenslangen!

Alla vet vi att växter och planteringar behöver lite hjälp på traven med vattnet lite då och då. Men att manuellt rulla ut och in en trasslig slang är inget man på något sätt längtar efter. Lösningen är en väggslangbox med automatisk inmatning av slangen. Dra ut så långt som du behöver, vattna rabatten och låt sedan väggslangboxen hålla både trassel och huvudvärk borta!
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…