BLACK FRIDAY PÅ BAUHAUS

BLACK FRIDAY PÅ BAUHAUS

Årets stora Black Friday-kampanj börjar om:

Dagar Tim Min Sek

Vad är Black Friday?

Black Friday är en av årets största shoppingdagar och kommer ursprungligen från USA. Fenomenet firas fredagen efter Thanksgiving och infaller alltid någonstans mellan den 23:e och 29:e november, 2019 firas Black Friday den 29:e november.

Black Friday startade i USA för flera årtionden sedan och ryktet om den stora handelsdagen på andra sidan Atlanten har på senare tid spridit sig över hela världen. De senaste årens siffror och inlägg om Black Friday visar utan tvekan att det nu är en av världens mest populära handelsdagar.

Varför är Black Friday så populärt?

Black Friday markerar det officiella startskottet på julhandeln och för att fira detta marknadsför butiker och kedjor produkter, erbjudanden och sortiment till riktigt låga priser. Black Friday är med andra ord en mycket bra dag att göra sina första julklappsinköp till kanonpriser och samtidigt vara ute i god tid innan julafton.

Black Friday på BAUHAUS

Den 29 november kommer du hitta hundratals Black Friday-klipp på BAUHAUS.se och i våra varuhus. Handla hemma i lugn och ro eller känn Black Friday-pulsen i något av våra varuhus, på BAUHAUS bestämmer du själv hur du vill handla dina Black Friday-erbjudanden.

Besök oss den 29:e november och se alla våra erbjudanden, vi är säkra på att du kommer hitta ett vasst erbjudande i din smak. 

Öppet köp i 60 dagar

Läs mer här

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21:00 på vardagar

Laddar…