ÄR DU UTE EFTER EN RIKLIGARE BLOMNING OCH SKÖRD?

I dessa fall kan vi rekommendera Algomin Växa, Algomin Trädgårdsgödsel eller Algomin Ekogödsel. 
Produkterna är anpassade för allsidig gödsling av hela trädgården med några få skillnader.

ALGOMIN VÄXA

ALLSIDIG OCH MILJÖVÄNLIG GÖDSEL FÖR HELA TRÄDGÅRDEN.

Näringen ger trädgårdens växter ökad tillväxt, rikligare blomning och bättre grönska samt skörd.

Basen i Algomin Växa är naturlig algkalk från havet, som tillsammans med kväve lyfter dina trädgårdsväxter och ger dem en extra skjuts att utvecklas och blomstra.

Gödsla med Algomin Växa på våren när första tillväxten skett, därefter var 6:e-8:e vecka. Rosor, klematis, häckar, buskar, träd och trädgårdslandet mår strålande av Algomin Växa. Myllas ner i jorden.

ALGOMIN TRÄDGÅRDSGÖDSEL

VILL DU PÅ ETT NATURLIGT SÄTT FÖRVISSA DIG OM NÄRINGSRIKA GRÖNSAKER, FRUKTER OCH BÄR OCH EN RIKLIG BLOMNING?

Gödsla med Algomin Trädgårdsgödsel, baserad på algkalk och extra tillsats av kalium och naturfosfat. Det ökar inte bara blomningen och näringsinnehållet utan också växternas motståndskraft.

Algomin Trädgårdsgödsel är särskilt utvecklad för att ge extra livskraft åt alla blommor och allt som ger frukt och bär. Passa gärna på att gödsla också på hösten så förbättrar du växternas avmognad och vinterhärdighet och bäddar för en vacker trädgård nästkommande år.

ALGOMIN EKOGÖDSEL

ANVÄNDS TILL BÄRBUSKAR, TRÄDGÅRDSLAND OCH ALLT DU ODLAR FÖR ATT ÄTA.

Gödseln gör att rotsystemet utvecklas vilket ger mer friska växter som kan ta till sig näringsämnena.

Basen i Algomin Ekogödsel är algkalk, precis som för alla andra Algomin gödselprodukter. Skillnaden i Algomin Ekogödsel är att den även innehåller biologisk växtstimulans, aminopuriner, som ger hög grobarhet hos fröet. Gödsla under våren för bästa start och följ upp gödslingen under våren och sommaren för bästa resultat.

Algomin Ekogödsel är dessutom utmärkt att använda till gräsmattan när den börjar växa på våren. Algomin Ekogödsel ger gräsmattan en välbehövlig energikick efter en lång vintervila.

ALGOMIN & SPETTMETODEN 

Vid gödsling av buskar, träd och rosor rekommenderar Algomin något de kallar för spettmetoden. Denna gödslingsmetod hjälper växterna att ta upp näringen optimalt eftersom näringen kommer närmre växternas rötter där näringen upptas. 

HUR FUNGERAR SPETTMETODEN?

1. Stick ned spettet ca 30 cm runt buskarna, träden, eller rosens droppkant. Droppkanten är kanten där kronan eller grenverket är som bredast. Hålen ska göras med cirka 0,8-1 meters mellanrum runt om växten. 
2. Fyll på med en näve Algomin Trädgårdsgödsel i varje hål. 

3. Klart! Nu har du gett växten bästa möjlighet att ta upp alla näringsämnen.

FÖR MER TRÄDGÅRDSGLÄDJE

 Grönare gräsmatta
Stoppa ogräset
 Undvik mossan

17134+ nöjda kunder!

23851 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…