Information angående Coronaviruset Covid-19

BUSKE KORALLKORNELL 3-PACK

575,00 kr

Bortglömd liten rubin i odlingsvärlden.

Korallkornell är med sina intensivt röda dekorativa grenar gröna blad och vackra höstfärger en stor prydnad i trädgården. Den passar utmärkt som både solitär och i buskage. Den klara både sol och skugga ...

Se fullständig produktbeskrivning

Hemleverans

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

Bortglömd liten rubin i odlingsvärlden.

Korallkornell är med sina intensivt röda dekorativa grenar gröna blad och vackra höstfärger en stor prydnad i trädgården. Den passar utmärkt som både solitär och i buskage. Den klara både sol och skugga utmärkt. De korallröda grenarna lyser vackert på vintern. Äldre grenar mörknar i färgen och därför bör man föryngringsbeskära regelbundet för att bibehålla den vackra röda nyansen på grenar. Trivs bäst på lätta varma jordar.

Teknisk information
Förp Stl: 3-pack
Latinskt namn: Cornus alba Sibirica
Typ: Häck
Åtgång/m: 3-4st/meter
Lövverk färg: Grön
Trivs bäst i : Sol/halvskugga
Jordmån: Näringsrik
Växtzon: 1-5

Övrig information.
Korallkornellen med sina lysande röda stammar, ovala långsmala gröna blad pryder trädgården som insynskydd sommar som vinter. När de vackra bladen faller på hösten då träder de dramatiska grenarna fram och efter ett snöfall brinner den röda färgen mot snön. Korallkornellen är lättskött och yvig i växtsättet ca 3-4 meter om den inte ansas eller beskärs under juli, augusti, september eller vårvintern. Kan planteras i de flesta trädgårdar och lägen. Tyvärr är den en något bortglömd liten rubin som med fördel borde får mer uppmärksamhet och lyftas fram.

Mer information
Produktnamn BUSKE KORALLKORNELL 3-PACK
Artikelnummer 6708056A
Vikt 1.500000
EAN-nr 0200500334173
Netto vikt 2.00
Typ BUSKE
Varumärke PIARDINO

26763+ nöjda kunder!

35545 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…