Camargue Skärgård är möbelkonceptet som kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. 

Vi vill göra det ännu enklare för dig att kombinera ett unikt och individuellt badrum anpassat efter utrymme, behov och din personliga stil. 

Konceptet ger dig fler än 100 000 kombinationer - inget annat än din fantasi sätter gränserna!

Möblerna levereras färdigmonterade och är enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är handtag och frontpanel. 

Det finns två olika djup att välja mellan:

Standard 46 cm och Grund 36 cm.
Underdel Standard 46 cm finns i fyra olika bredder 60, 80, 100 och 120 cm
Underdel Grund 36 cm finns i tre olika bredder 60, 80 och 100 cm. 

Till Skärgård badrumsmöbler »

 

Färdigmonterade möbler i två storlekar, 60 och 90 cm, i färgerna vitt och antracite matt samt tvättställ i porslin. 120 möbeln skapas genom att kombinera två 60 moduler med ett 120 tvättställ med dubbelho. 

Välj mellan två olika överdelar, antingen Spegel med inbyggd LED-belysning eller Spegelskåp med LED-lampa. Du kan dessutom komplettera möbeln med ett rymligt högskåp, hela 40 cm djupt.

Till Nord badrumsmöbler »

Modern möbel med ett smidigt tvättställ i vitt tonat glas. Möbeln finns i tre storlekar. Sidorna på underskåpet kommer i vitt tonat glas men du kan välja mellan två olika färger på fronterna. Underskåpet 40 kommer med en dörr, 60 med två dörrar och en låda, 80 med två dörrar och två mjukstängande lådor. 

Kombinera setet med en Spegel med justerbara ljuskällor för optimalt ljus eller ett Spegelskåp med vitt tonat glas på sidorna inklusive LED-lampa.

Till Resarö badrumsmöbler »

Detaljerade linjer och modern look är nyckelorden för möbelserien Viken. Möbeln finns i två storlekar, 56 och 90 cm. 56 cm kommer som ett komplett set medan 90 cm köps i separata delar. Underskåpet kommer med två mjukstängande lådor, tvättställ i porslin samt spegelskåp med fyra LED-lampor och ett 230 V eluttag, IP44. 

Till Viken badrumsmöbler »

Ge ditt badrum ett stilrent intryck. Möbeln har en heltäckande front som döljer två lådor varav den övre är indelad med fack. Öresund kommer i vit högblank färg samt tre olika bredder som du kan kombinera med valfritt tvättställ och överdel ur Skärgårdsserien. 
Möbeln finns i tre storlekar, 60, 80 och 100 cm. 

Till Öresund badrumsmöbler »

50 cm badrumsmöbel med dubbelsidiga speglar. Över- och underbelysning med fyra LED-spotar och 230 V eluttag, IP44. Tvättställsskåpet är mattlackerat med mjukstängande dörrar och tvättställ i porslin. Levereras färdigmonterat - allt i ett paket. 

Till Vasa badrumsmöbler »

Kombinerar klassisk design med elegans. Möbeln finns i två storlekar, 60 och 80 cm, och överdelen kan väljas mellan en inramad spegel eller ett spegelskåp med LED-belysning. Tvättstället är tillverkat i porslin och underskåpet kommer med två dörrar och en stor mjukstängande låda, samt porslinhandtag i vitt med kromdetaljer. Komplettera med ett högskåp med två mjukstängande dörrar och en låda. 

Till Grinda badrumsmöbler »

17134+ nöjda kunder!

23851 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…