Camargue Skärgård duschlösningar ger dig möjligheten att hitta den perfekta duschen för just ditt badrum. Duschväggarna finns som både halvrund och rak i fyra storlekar, fyra typer av glas (klart, rökt, frostat och dekor) samt tre färger på profiler och handtag (svart, krom och satin). 

Alla dörrar kommer i 6 mm NANO-behandlat härdat säkerhetsglas som förebygger smuts- och kalkavlagringar och underlättar därmed skötseln betydligt.  

Duscharna har en generös höjd på 198 cm. 

Konceptet ger dig fler än 1 000 möjliga kombinationer! 

Till duscharna i Skärgård-serien »Vårt Vario-koncept har nu blivit ännu bredare och erbjuder dig standardvarianter samt möjligheten till helt unika duschlösningar. Samtliga glas kommer i 6 mm härdat säkerhetsglas. 

Vario består av dörrar mellan 40-96 cm bredd i 5 cm intervaller, sidodel, påbyggnadsdel och en monteringsprofil (används endast vid montering av duschdörr i nisch). 

Systemet finns i flera storlekar och alla delar kan höger eller vänstermonteras, totalt ger konceptet dig över 300 unika lösningar för just ditt badrum.

Till duscharna i Vario-serien »Den profillösa och avskalade duschlösningen Air produceras i 8 mm härdat säkerhetsglas och består av endast tre delar; en fast del, en dörr och och en monteringsprofil (används endast vid montering av duschdörr i nisch). 

Delarna kan monteras på valfri sida och handtagen kan höger- eller vänstermonteras. 

Systemen finns i olika storlekar och erbjuder en lösning för i stort sett varje behov - en fast duschvägg, en hörnlösning, eller ett begränsat nischutrymme.

Till duscharna i Air-serien »Tidlös duschhörna med lyftgångjärn, magnetprofil och väggprofiler i satin. 

6 mm härdat säkerhetsglas med vattenavstötande NANO-teknik som förebygger smuts- och kalkavlagringar och underlättar därmed skötseln betydligt. 

Moderna handtag i satin kan monteras antingen uppåt- eller neråt orienterade. I profilerna finns utrymme för utanpåliggande rör. 195 cm hög. Finns i 80x80 och 90x90 cm.

Till duscharna i Dalarö-serien »En praktisk duschlösning med lyftgångjärn för montering på rak vägg eller hörn. 

Mått 95x80 cm (på rak vägg), höjd 200 cm. 

Den fungerar även perfekt som problemlösare om du har ett fönster i vägen! 

Kommer i 6 mm NANO-behandlat härdat säkerhetsglas

Till Dalarö U-duscharna »Skapa en stilren walk-in-dusch med XXL-duschväggar i 6 mm säkerhetsglas. 

Den finns i två bredder, är 200 cm hög. 

Det medföljer två kapbara draperistänger (100 cm) i silverfärg.

Till duscharna i XXL-serien »


Öppet köp i 60 dagar

Läs mer här

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21:00 på vardagar

Laddar…