CAMARGUE SKÄRGÅRD - ETT BADRUM SOM PASSAR!

Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som är anpassat efter din stil, ditt utrymme och dina behov.

Badrumsmöblerna finns i fyra färgtoner - vitt/svart/grått i matt samt vitt i högblank, fem olika design på frontpaneler, fyra olika storlekar, tvättställ i nio olika utföranden och sju olika överdelar. 

Möblerna är tillverkade i MDF och lackeras sex gånger för att klara av de höga påfrestningarna i badrummet över tid. Komplettera med högskåp och sju olika sorters handtag. 

Konceptet ger dig fler än 100 000 kombinationsmöjligheter - bara din fantasi sätter gränserna!

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. 

ÖVER 100 000 OLIKA KOMBINATIONER!

SPEGELSKÅP 

• 4 st barnsäkra glashyllor
• Dubbelsidiga speglar med 165° gångjärn
• LED-belysning över, under samt i skåpet
• 230 V eluttag med strömbrytare

HÖGSKÅP

• Dörrar med 165° gångjärn och softclose-funktion.
• 4 st barnsäkra glashyllor
• Smarta tillval i form av trådkorgar och integrerade lådor

TVÄTTSTÄLLSSKÅP 

• Finns som standard med djup på 46 cm eller som grund med djup på 36 cm
• Mjukstängande lådor i metall
• På standarddjup medföljer det indelare av akryl i den översta lådan, samt mjuka plastmattor i båda lådorna som underlättar vid rengöring
• På underskåp Grund medföljer det istället en formgjuten plastinsats

SKÄRGÅRD DUSCH

Camargue Skärgård duschlösningar ger dig möjligheten att hitta den perfekta duschen för just ditt badrum. 

Duschväggarna finns som både halvrund och rak i fyra storlekar, fyra typer av glas (klart, rökt, frostat och dekor) samt tre färger på profiler och handtag (svart, krom och satin). 

Alla dörrar kommer i 6 mm NANO-behandlat härdat säkerhetsglas som förebygger smuts- och kalkavlagringar och underlättar därmed skötseln betydligt. Duscharna har en generös höjd på 198 cm.

Konceptet ger dig fler än 1000 möjliga kombinationer! 

SKÄRGÅRD DUSCHKABIN

Stilren och smart design, lyxig känsla och med möjligheten att anpassa kabinen enligt dina önskemål och utrymme i badrummet - det är vårt Skärgård duschkabinkoncept!

Skärgård duschkabin finns i tre storlekar, 80x80 cm, 90x90 cm och 100x100 cm. Höjd 220 cm. Med möjlighet att sätta din personliga prägel genom att välja mellan tre olika bakglas, klar, svart eller grått glas. 5 mm härdat säkerhetsglas med NANO-teknik och två olika duschsystem, premium eller exklusiv. 

Matt satin aluminiumprofiler och även duschpanel i aluminium med easy click och hexagon skruvar. Lågt duschkar i akryl 13,5 cm med löstabar front. Dörren är vändbar och dörröppning är 45 cm för 80 cm, och 50 cm på 90 och 100 cm versionerna. Termostatblandare, antibakteriell duschslang, designavlopp i SS stål och matchande hylla. Justerbar takdusch 220 cm till 235 cm och designhandtag i matt satin. 

17022+ nöjda kunder!

23734 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…