Information angående Coronaviruset Covid-19

AVJÄMNINGSMASSA HELPALL CM 700 GROVAVJÄMNING 20KG 48

48 x AVJÄMNINGSMASSA CM GROVAVJÄMNING 700 20KG   + 0,00 kr
1 x EUR-PALL COMBIMIX   + 0,00 kr

Innehåller:

  6 351,00 kr
  Delbetala med Premium Kontokort
  Från 569:-/mån. Upp till 10% i bonus

  Avjämningsmassan CM Grov Helpall 20kg 48st säckar

  CM 700 Grovavjämning är en pumpbar, självutjämnande avjämningsmassa.

  OBS! Vid köp av hela pallar levereras produkten med lastbil med bakgavellift vilket innebär att leveransen är såpass stor/tun...

  Se fullständig produktbeskrivning

  Hemleverans

  Produktbeskrivning

  Avjämningsmassan CM Grov Helpall 20kg 48st säckar

  CM 700 Grovavjämning är en pumpbar, självutjämnande avjämningsmassa.

  OBS! Vid köp av hela pallar levereras produkten med lastbil med bakgavellift vilket innebär att leveransen är såpass stor/tung att vanlig leverans inte kan förekomma och speciella villkor gäller. Leverans är endast möjlig vart sådan lastbil kan komma fram och har möjlighet att lasta av produkten. Levereras endast till brofasta öar. 48st/per pall.

  Användningsområde
  Avjämningsmassan är lämpad för nyproduktion och renovering. Produkten är avsedd för inomhusbruk på underlag av betong, lättbetong, sten och keramik.

  Förbehandling
  Underlaget ska vara rent och fritt från damm, cementhud, fett eller andra föroreningar som kan förhindra vidhäftningen. Underlagets vidhäftnings- eller ythållfasthet ska inte underskrida 0,5 MPa. Underlaget primas alltid med PP 600 Primer som ska torka före spackling. Med hänsyn till primerns filmbildning ska underlagets temperatur inte underskrida 10°C. För bästa arbetsresultat bör temperaturen i arbetslokalen vara mellan 10-25°C. Vid högre respektive lägre temperatur förkortas respektive förlängs tiden för härdning. En betongkonstruktion ska inte avjämnas tidigare än en månad efter gjutning med hänsyn till sprickbildningar på grund av krympning och eventuella sättningar. Riktvärdet 90% RF i konstruktionen bör sättas som övre gräns för avjämningsarbete. Använd Combimix avstängarlist som avgränsning. Förse alltid brunnar med tillräcklig tätning innan spackling påbörjas, för att undvika igensättning av avloppsledningar.

  Blandning
  Torrpulvret blandas med max 3,6 liter vatten (max 18%) per säck om 20 kg för spackelskikt 5-40 mm och med max 3,2 liter vatten (max 16%) per säck om 20 kg för spackelskikt 40-70 mm. Blandningen utförs med borrmaskinsvisp, alternativt med avsedd blandarpump. Rätt vatteninblandning kontrolleras genom flytprov med en cylinder med Ø 30 mm och höjd 50 mm på en glasskiva 300x300 mm. Med rätt vatteninblandning ska utbredningen vara max 135 mm för spackelskikt 5-40 mm och max 125 mm för spackelskikt 40-70 mm. Med flytprovet kontrolleras också att massan är väl sammanhållen och fri från separation.

  Applicering
  Den blandade massan hälls ut för hand, alternativt pumpas ut på underlaget i våder. Varje ny våd läggs i den gamla våden så snart som möjligt så att massan kan flyta samman till en jämn beläggning. Bredden på våden avpassas till blandarpumpens kapacitet och beläggningstjocklek. Avjämningsmassan appliceras i spackelskikt om 5-40 mm. Kan också läggas i 40-70 mm spackelskikt med en lägre vattentillsats, samt ner till 2 mm lokalt runt golvbrunnar och liknande. På underlag av lättbetong ska avjämningsmassan läggas i spackelskikt 6-20 mm. Materialet kräver en lätt mekanisk bearbetning med en tandad spackel för att åstadkomma en maximal släthet.

  Efterbehandling och uttorkning
  Innan uttorkning kan den halvhärdade avjämningsmassan med lätthet formas eller skäras. Före mattläggning ska man alltid försäkra sig om att underliggande konstruktion är tillräckligt uttorkad. Riktvärdet för uttorkning av produkten är 10 mm per vecka. Det angivna riktvärdet förutsätter ett uttorkningsklimat med ca 20°C, 40% RF och visst luftombyte.

  Kontrollera alltid produktens datummärkning och kvalitet innan montering. Reklamationer på använda produkter godtas ej.

  Varningsinformation: Orsakar allvarliga ögonskador. Irriterar huden. Kan orsaka irritation i luftvägarna.
  Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.

  Skadliga ämnen/blandningar som
  * är skadliga vid hudkontakt, inandning eller förtäring
  * irriterar hud, ögon eller luftvägar
  * kan ge hudallergi
  * kan leda till dåsighet eller att man blir omtöcknad.

  Mer information
  Produktnamn AVJÄMNINGSMASSA HELPALL CM 700 GROVAVJÄMNING 20KG 48
  Artikelnummer 4339556K
  EAN-nr 0200500217001
  Netto vikt 0
  Typ AVJÄMNINGSMASSA
  Varumärke COMBIMIX

  25229+ nöjda kunder!

  33847 Recensioner
  Läs kundrecensioner!

  Laddar…