Information angående Coronaviruset Covid-19
Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter

SLIPSATS FIN CM 870 20KG

139,00 kr

CM 870 Slipsats Fin20kg/säck

Kontrollera alltid produktens datummärkning och kvalitet innan montering. Reklamationer på använda produkter godta...

Fullständig produktbeskrivning

Varning

Irriterar huden.

Kan orsaka allergisk hudreaktion.

Orsakar allvarliga ögonskador.

Kan orsaka irritation i luftvägarna.

Produktbeskrivning

CM 870 Slipsats Fin20kg/säck

Kontrollera alltid produktens datummärkning och kvalitet innan montering. Reklamationer på använda produkter godtas ej.

Slipsatsen är lämpad för nyproduktion och renovering. Produkten är avsedd för inomhusbruk på underlag av betong, sten och keramik.

OBS! Vid köp av hela pallar levereras produkten med lastbil med bakgavellift vilket innebär att leveransen är såpass stor/tung att vanlig leverans inte kan förekomma och speciella villkor gäller. Leverans är endast möjlig vart sådan lastbil kan komma fram och har möjlighet att lasta av produkten. Levereras endast till brofasta öar. 48st/per pall.

Förbehandling
Underlaget ska vara rent och fritt från damm, cementhud, fett och andra föroreningar som kan förhindra vidhäftning. Underlagets vidhäftnings- och ythållfasthet ska inte underskrida 0,5 MPa. Underlaget primas alltid med PP 600 Primer som ska torka före beläggning. Med hänsyn till primerns filmbildning ska underlagets temperatur inte underskrida 10°C. För bästa arbetsresultat bör temperaturen i arbetslokalen ligga mellan 10ºC och 25°C. Vid högre eller lägre temperatur förkortas respektive förlängs tiden för härdning. Med hänsyn till sprickbildningar på grund av krympning och eventuella sättningar, ska en betongkonstruktion inte avjämnas tidigare än en månad efter gjutning. Riktvärdet 90% RF i konstruktionen bör sättas som övre gräns för avjämningsarbete. Förse alltid brunnar med erforderlig tätning för att undvika igensatta avloppsledningar.

Blandning
Torrpulvret blandas med 2,0 liter vatten (max 10%) per säck om 20 kg. Blandningen utförs med borrmaskin, visp eller planblandare till en klumpfri massa. Material som börjat härda får inte röras upp med mer vatten utan ska kasseras.

Applicering
Den färdigblandade massan fördelas på golvet, komprimeras och dras av med rätskiva på läkt till önskad tjocklek. I våtrum med fall läggs en läkt utmed väggen och bruket dras av mot golvbrunnen. Ska elkabel läggas i massan måste den komprimeras noggrant.

Efterbehandling och uttorkning
Ytan kan brädrivas eller stålglättas efter komprimering. Eventuell finspackling kan utföras så snart ytan torkat. Före mattläggning ska man alltid försäkra sig om att underliggande konstruktion är tillräckligt uttorkad. Riktvärdet för uttorkning av produkten är 24 timmar. Den angivna torktiden förutsätter ett uttorkningsklimat med ca 20°C, 40% RF och visst luftombyte.

Varningsinformation: Orsakar allvarliga ögonskador. Irriterar huden.
Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.

Frätande ämnen/blandningar som orsakar
* allvarliga frätskador på hud, ögon och vid förtäring.
* allvarliga ögonskador.

Artikeldata

Mer information
Produktnamn SLIPSATS FIN CM 870 20KG
Artikelnummer 5031779B
Vikt 20.000000
EAN-nr 7350007771698
Netto vikt 18.00
Typ SLIPSATS
Varumärke COMBIMIX

Liknande produkter

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…