HYDROFORPUMP GARDENA COMFORT 5000/5

3 895,00 kr
Delbetala med Premium Kontokort
Från 364:-/mån. Upp till 10% i bonus
Finns endast i varuhus

Energibesparande och behändig Genom att använda GARDENA Comfort hydroforpump 5000/5 med en effekt på 1 100 W och en maximal leveranskapacitet på 4 500 l/h, kan du enkelt spara energi. Den distribuerar billigt regnvatten, från t.ex. reg...

Se fullständig produktbeskrivning

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

Energibesparande och behändig

Genom att använda GARDENA Comfort hydroforpump 5000/5 med en effekt på 1 100 W och en maximal leveranskapacitet på 4 500 l/h, kan du enkelt spara energi. Den distribuerar billigt regnvatten, från t.ex. regntunnor, brunnar eller cisterner, till ditt hus och din trädgård helt automatiskt. Till exempel kan du använda vatten från hydroforpumpen för att spola toaletten, till din tvättmaskin eller för bevattning av din trädgård.

Beroende på olika vattenbehov slås hydroforpumpen av och på automatiskt och är därmed väldigt billig i drift. Även eco-läget med steglös justering sparar upp till 15 % energi jämfört med normal drift. Det gör det skonsamt för både din plånbok och för miljön.

Garanterad säkerhet tack vare det inbyggda torrkörningsskyddet med varningslampa: hydroforpumpen slås av automatiskt när pumpen torrkörs. Skulle en pump bli överhettad när vätskeflödet minskar finns det ett överhettningsskydd genom en automatisk frånslagsfunktion. Behändig: den stora tanken på 24 liter är underhållsfri i 5 år. Under denna tid behöver membranet inte bytas ut och luften inte fyllas på.

GARDENA Comfort hydroforpump har ett inbyggt seriemonterat förfilter som skyddar pumpenheten mot smuts och sand. Dessutom har den en backventil, vilket betyder att den enkelt kan sättas i drift, stängas av eller ställas in på ”manuell” eller ”automatisk” med hjälp av multifunktionsvredet. Den stora fyllningsöppningen och luftningsventilen säkerställer en snabb och problemfri driftstart.

Självsugsfunktionen är optimerad tack vare backventilen med automatisk justering. Dessutom övervakar ett överhettningsskydd den kontinuerliga och problemfria driften av den underhållsfria kondensatormotorn. På trycksidan kan du använda tre olika anslutningsmöjligheter beroende på behov eller använda dem individuellt för att köra flera enheter samtidigt.

Töm pumpen med hjälp av avtappningsskruven innan den första frosten. Med sin välkonstruerade teknik, sina material i toppkvalitet och sin kompakta, utrymmesbesparande design vinner hydroforpumpen många kunders förtroende. Manometern och tryckvakten är inbyggda, vilket sparar plats och ger ett rent intryck. Saltvatten, aggressiva och lättantändliga substanser samt livsmedel får inte användas i pumpen. Som tillbehör från GARDENA Service finns fjädermonterade gummifötter som gör att hydroforpumpen går ännu tystare.

Teknisk information
Effekt 1100 W
Max leveranskapacitet 4500 l/h
Max tryck 5 bar
Max självsug 8 m
Max tryckhöjd 50 m
Inkopplingstryck 1.8 bar
Matningshjul Jet
Max. vätsketemperatur 35 ° C
Vikt 17 kg
Mått: H62 x B45 x D29 cm
Kabellängd 1.5 m
Typ av strömkabel H07 RNF
Elektrisk skyddsklass IP X4
Kopplingstråd 33,3 mm

Mer information
Produktnamn HYDROFORPUMP GARDENA COMFORT 5000/5
Artikelnummer 6302195A
Vikt 20.5000
EAN-nr 4078500175500
Netto vikt 15.40
Typ HYDROFORPUMP
Varumärke GARDENA

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

12768+ nöjda kunder!

19116 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…