Information angående Coronaviruset Covid-19

DECRA MONTERINGSSATS TAKSTEGE

599,00 kr 299,50 kr
Finns endast i varuhus

Decra Monteringssats Takstege

Decra monteringssats till takstege. Innehåller fästjärn, bult- och muttersats. En monteringssats behövs nedtill och en upptill på varje stege. Om stegens totala längd är längre än 5 m krävs även infästning med en ...

Se fullständig produktbeskrivning

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

Decra Monteringssats Takstege

Decra monteringssats till takstege. Innehåller fästjärn, bult- och muttersats. En monteringssats behövs nedtill och en upptill på varje stege. Om stegens totala längd är längre än 5 m krävs även infästning med en monteringssats där emellan.

Om Decra-serien
Icopal Decra är ett komplett taksystem med alla detaljer och tillbehör du behöver för ett färdigt tak. Icopal Decra väger endast 6,7 kg/m2, dvs betydligt mindre än traditionella takpannor. Takpannan består av formpressad stålplåt vars stomme är ytbehandlad med aluzink, epoxi och polyester, som därefter fått ett ytskikt med stengranulat och akryl som bindemedel.

Att byta tak är en effektiv metod att förnya huset. Decra Classic påminner till utseendet om betongpannor. Skillnaden är en stomme av stål och en yta av sten som gör att Decra går att lägga även på klenare takstolar och att taket har många funktionella fördelar.

Mer information
Produktnamn DECRA MONTERINGSSATS TAKSTEGE
Artikelnummer 4330462A
Vikt 1.500000
EAN-nr 7391738012674
Netto vikt 1.50
Typ MONTERINGSSATS
Färg RÖD
Serie DECRA
Varumärke ICOPAL

22178+ nöjda kunder!

30258 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…