Företagare? Logga in eller bli företagskund här.
Varumärken

Bygg lyxig trall med skruvar som inte syns 
 
En trend inom trallbygge är att bygga trall med så kallat dolt montage. En trall med dolt montage får en otroligt snygg finish helt utan synliga skruvar.

Vad är då dolt trallmontage?

Dolt trallmontage är ett samlingsnamn på trallmontage där man fäster skruv eller spik diagonalt i sidan på trallbrädan. På så sätt blir det inga synliga skruvar utan en slät altan utan ingångshål från skruvar.

Trallen blir dessutom flisfri då du slipper de flisor som brukar uppstå runt ingången av traditionella trallskruv. Flisfria trädäck är perfekt för barfotafötter!

Det finns två typer av dolt montage, skruvsystemet Hidden Decking System och proffssystemet EDGEFAST System.

I videon går vi igenom hur du monterar med båda systemen: Allt om hur du bygger trall i rekordfart med EDGEFAST | ESSVE - YouTube

Montera med Hidden Decking System (HDS)

Med HDS monterar du enkelt trall utan synlig skruv. HDS är ett komplett system bestående av monteringsverktyg, trallskruv och specialbits.

Du kan köpa HDS-skruven i varianterna rostfri A2 och rostfri A4. Det innebär att du kan montera trall med dolt montage även i de mest utsatta miljöerna nära kust eller vid pool.

Montaget är enkelt och efter några minuter får du upp tempot. I videon nedan kan du se en snabb instruktion i användandet. 

Montera med EDGEFAST System

EDGEFAST System är ett proffsverktyg för rekordsnabba trallbyggen med dolt montage. Systemet består av en specialdesignad spikpistol och spikliknande infästning. Spiken finns som rostfri A2 kvalitet samt med ytbehandling CorrSeal i korrositivitetsklass C4.

EDGEFAST System är en bra investering för dig som bygger flertalet altaner och som ställer höga krav på slutresultat och tidseffektivitet. Det rekordsnabba montaget möjliggörs genom att du fäster två spik i samma rörelse tack vare den rörliga bottenplattan på spikpistolen. 
Innan du börjar!

EDGEFAST System är bäst lämpat för mjuka virkestyper och ska inte monteras i brädor tjockare än 28 mm. Önskar du ett montage utan synliga skruvar i virke tjockare än 28 mm rekommenderar vi Hidden Decking System.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto

Laddar…