Ett hem är så mycket mer än ett hus

Ditt hem bör anpassas efter din livsstil, dina vänner och din familj. Exxact är serien som konstruerats för att täcka alla dina behov. 
Istället för grenuttag - kan du installera exakt det antal uttag du behöver i varje rum. Komplettera elektriciteten med nätverksuttag för IT, telekom och bredbands-TV.
Öka komfort och energieffektivitet med dimmers och rörelsedetektorer, fristående eller i system.
Sätt din egen prägel  genom designval och anpassningsbara ramar.
Möjligheterna är oändliga med Sveriges största apparatserie Exxact!

Elektriska apparater kan vara vackra och stilsäkra

Designade installationer kan även höja värdet på din bostad. Schneider Electric har utformat ett komplett sortiment av snygga och funktionella lösningar som kommer att revolutionera din vardag.

Välj från ett sortiment av brytare och uttag som ståtar med ett helt spektrum av snygga färger, mönster och finishar.


Teknik som anpassar sig till  livsstil och vanor

Belysningsdimrar, termostater och närvarodetektorer är integrerade i våra enheter, som är enkla att integrera i den befintliga installationen.

Vår teknik förenar hemmet med de boende och anpassar sig till deras vanor och livsstil. Detta hjälper dig att bidra till en hållbar miljö - eftersom du bara använder den energi du behöver.


Strömbrytare
Vägguttag
Dimrar
Antenn-, tele- & datatuttag
Ramar


"Mitt hem är ... enkelt att leva i

Jag renoverade min lägenhet förra året. Jag ville att mitt hem skulle vara en bekvämt plats att bo på så jag installerade närvarodetektorer i vissa rum, t.ex. i badrummet. Den här funktionen är väldigt praktisk och den gör att jag kan spara energi. Jag ville också kunna styra mina markiser med en enkel knapptryckning och dimra belysningen på flera ställen utifrån humör och behov. Nu kan jag verkligen njuta av en modern och bekväm lägenhet."

 – Alex G.

Öppet köp i 60 dagar

Läs mer här

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21:00 på vardagar

Laddar…