FANÉRGOLV LIGHTWOOD SKEPPSGOLV EK PLANK

=
813,96 kr
Jmf. pris: 399,00 kr/m²

Skeppsgolv ek plank

Lightwood är gjort av riktigt trä, med alla de goda egenskaper som bara trä ger. Varmt, mjukt och med naturens variationsrika karaktär. I Lightwoodgolvet är träskiktet lite tunnare än i gammaldags parkett. Därför kostar det...

Se fullständig produktbeskrivning
5.0000000000 1

Hemleverans

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

Skeppsgolv ek plank

Lightwood är gjort av riktigt trä, med alla de goda egenskaper som bara trä ger. Varmt, mjukt och med naturens variationsrika karaktär. I Lightwoodgolvet är träskiktet lite tunnare än i gammaldags parkett. Därför kostar det också mindre och du kan välja även exklusiva träslag och moderna mönster utan att oroa dig för totalkostnaden.
Golvet är uppbyggt på ett modernt sätt, i flera skikt, där varje skikt är optimerat för att ge golvet bästa möjliga egenskaper. Det är uppbyggt på ett modernt sätt, i flera skikt, där varje skikt är optimerat för att ge golvet bästa möjliga egenskaper. Precisionsfrästa fogar och en hård träfiberkärna gör det stabilt och lätt att lägga. Lightwood låter träets naturliga skönhet komma till sin rätt, men använder träråvaran på ett lite förnuftigare sätt.

Golvabias golv har en modern 5G klickfog som ska gå lätt att klicka samman utan att man behöver använda någonstörre kraft. Slag eller större kraft för att få samman fogen ska undvikas eftersom man då kan få skador på golvet. Om brädorna är svåra att få ihop, undersök då om det finns skräp i fogen eller någon annan anledning till att de inte går lätt samman.

Golvet ska ej installeras stående och tryckas samman med foten.

Plank - är det mest traditionella och samtidigt mest exklusiva mönstret på trägolv, eftersom ju större hela bitar trä, desto mindre får man ut av stocken. Varje planka har en minifas på långsidan för att framhäva det traditionella plank-utseendet

Teknisk information
Fanérgolv ek
Skeppsgolv
Plank
7,5x143x1190mm.
2,04m²/paket.

Kom ihåg när du ska lägga golv
Dämpningsunderlag
Nivålister
Kantlister
Sockellister
Dyckert
Såg
Laminatklyv (OBS! endast till laminatgolv)
Multimaskin
Läggningskloss/Slagkloss
Golvlim (för parkett utan klick)

Mer information
Produktnamn FANÉRGOLV LIGHTWOOD SKEPPSGOLV EK PLANK
Artikelnummer 4412588A
Vikt 10.0000
EAN-nr 7331041345229
Netto vikt 10.00
Typ FANÉRGOLV
Varumärke GOLVABIA
Mönster 1-STAV
M2 / frp 2.04

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

17779+ nöjda kunder!

25771 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…