PrivatFöretag
Varumärken
PrivatFöretag
Favoriter
1 Recension
Ställ en fråga

FASADFÄRG FALU VAPEN SVART 10L

1 365,00 kr
5 1
FASADFÄRG FALU VAPEN SVART 10L
5 Täcker bra! Snyggt! Bra lättarbetad färg som trots utspädd ca.20% första stryket täcker bra! Nu får vi bara hoppas att den håller bättre och längre än traditionell falufärg, som det utlovas. Riktigt snyggt mattsvart blir det i alla fall.

Fasadfärg Svart 10L 

Falu Vapen Fasadfärg är en helt diffusionsöppen och helmatt alkydoljeemulsion som ser ut som och som man arbetar med, som ...

Fullständig produktbeskrivning

Montageservice

Offert efter hembesök, kontakta oss.
Vill du ha hjälp med montering?

Produktbeskrivning

Fasadfärg Svart 10L 

Falu Vapen Fasadfärg är en helt diffusionsöppen och helmatt alkydoljeemulsion som ser ut som och som man arbetar med, som en slamfärg. En modern slamfärg.
Fasadfärgen kan man lägga på hyvlat och tryckt virke samt på de flesta andra underlag där slamfärg normalt inte biter. Falu Vapen Fasadfärg kan man även måla på tidigare slamfärgsmålade ytor vilket innebär att man kan byta system och förlänga ditt ommålningsintervall.
Falu vapen Fasadfärg har ett rekommenderat ommålningsintervall på 5-8 år men räcker ännu längre exv. på norrsidan av huset.
Fasadfärgen sträcker dubbelt så långt jämfört med en slamfärg vilket innebär att du får ut ca 60 m² per 10 liter. Detta är viktigt att veta när vi gör prisjämförelser med slamfärger.

Allt som du vet om Rödfärg gäller också för Fasadfärg. Mögelsanera vid behov, borsta bort allt som är löst, skrapa tjocka färglager till en hel och ren och fast yta. Måla två gånger vid nymålning varvid man späder ca 10 % med vatten för första strykningen, måla en gång vid ommålning. Efter borstning och skrapning skall väggen dammas av för att den nya färgen inte skall behöva väta gamla pigment eller lösa träfiber. Måla tunt och borsta in färgen.
Vid systemskifte är det så klart viktigt att underarbetet är noga utfört.

Artikeldata

Mer information
Produktnamn FASADFÄRG FALU VAPEN SVART 10L
Artikelnummer 5008859A
Vikt 5.000000
EAN-nr 7391500563106
Netto vikt 11.50
Typ FASADFÄRG
Varumärke FALU VAPEN
Färg SVART

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…