FÅTÖLJ SUNFUN VÄRMDÖ GRÅ

4 390,00 kr 3 390,00 kr
Ord. pris: 2 195,00 kr Stk. pris: 1 695,00 kr
Online säljs denna vara i antal av 2 st åt gången

Mjuka former i en gedigen konstruktion

Fåtöljen i Värmdö-serien från Sunfun erbjuder en hög komfort och kvalitetskänsla. I Värmdö kommer du sitta bekvämt under många timmar och njuta av härliga sommarkvällar tillsammans med ditt sällskap. Stol...

Se fullständig produktbeskrivning
5.0000000000 14

Hemleverans

Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

Produktbeskrivning

Mjuka former i en gedigen konstruktion

Fåtöljen i Värmdö-serien från Sunfun erbjuder en hög komfort och kvalitetskänsla. I Värmdö kommer du sitta bekvämt under många timmar och njuta av härliga sommarkvällar tillsammans med ditt sällskap. Stolen är ergonomiskt formad och tillsammans med den sköna ryggdynan och sittdynan får du en fåtölj att trivas med.

Värmdö har en kultiverad design med materialval av hög kvalitet och hållbarhet. Konstrottingen och aluminiumstommen ger dig en underhållsfri möbel som inte behöver något speciellt underhåll. Behöver du torka av smuts från möbeln använder du endast en blöt trasa och ett milt rengöringsmedel.

Teknisk information
Färg: Grå, melerad
Material: Konstrotting
Material Stomme: Aluminium
Inkl. dynor: Ja, ryggkudde & sittdyna
Material dynor: Polyester

Mått total
Bredd: 74 cm
Höjd: 96 cm
Djup: 64 cm

Skötselråd Konstrotting
Underhåll
Möbeln är tillverkad i konstrotting vilket betyder att möbeln inte har några speciella skötselråd. För att din möbel ska hålla sig fin över många säsonger rekommenderar vi dig dock att torka av den regelbundet med ett milt rengöringsmedel och en fuktig trasa.

Förvaring
När du inte använder din möbelgrupp rekommenderar vi dig att använda ett möbelskydd. Vid förvaring av din möbel är det bäst om den står i ett torrt och ventilerat rum.

Skötselråd Dynor
Förvaring
Denna dyna är tillverkad för utomhusbruk, dock tål den endast mindre väta. Det betyder att du aldrig ska ha dynan ute vid ihållande regn/nederbörd. För att dynan ska hålla sig fräsch och fin över många säsonger är det bäst om du förvarar den i en dynlåda eller dynbox då du inte använder den.

Tvättråd
Har du däremot fått en mindre smuts- eller fettfläck på dynan, som inte kräver någon större tvätt, rekommenderar vi dig att använda en kapell- eller dyntvätt som är anpassad för tyget. Följ tvättråden på dynan - dynan har avtagbar klädsel.

Mer information
Produktnamn FÅTÖLJ SUNFUN VÄRMDÖ GRÅ
Artikelnummer 7008893A
Vikt 13.0000
EAN-nr 4024506610897
Färg GRÅ
Typ FÅTÖLJ
Varumärke SUNFUN

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

17699+ nöjda kunder!

25688 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…