Information angående Coronaviruset Covid-19

FOTOTAPET ARIEL SINGING

489,00 kr

Fototapet Sjungande Ariel

"Långt ovanför finns det ett land där man kan gå i sol på en strand. Där man är fri, det kunde bli, hela min värld.." Ariel är flickan som både är sjöjungru och prinsessa. Hon drömmer om att kunna gå uppe på land och ...

Se fullständig produktbeskrivning
5 1

Hemleverans

Montageservice

Offert efter hembesök, kontakta oss.
Vill du ha hjälp med montering?

Produktbeskrivning

Fototapet Sjungande Ariel

"Långt ovanför finns det ett land där man kan gå i sol på en strand. Där man är fri, det kunde bli, hela min värld.." Ariel är flickan som både är sjöjungru och prinsessa. Hon drömmer om att kunna gå uppe på land och vara människa. Umgås med Ariel, Blunder, Sebastian och de andra fiskarna nere på havets botten.

4-delad
184 x 254 cm
Inkl klister

Instruktioner för att sätta upp Fototapeten:

Alla motiv är valda så att du kan skära på alla sidor utan att påverka helhetsintrycket.

Förbereda underlaget, Väggen/dörren måste förbehandlas på samma sätt som en normal tapet: För att uppnå bästa resultat bör underlaget vara slätt, rent och fritt från gamla tapetrester.

Eventuella hål eller sprickor bör spacklas. Tvätta underlaget med såpvatten. Slipa av eventuella oljefärger. Arbetet underlättas om du, beroende på underlaget, helspacklar och grundmålar väggen istället (se bruksanvisning från tillverkaren).

2. Tapetklister.

Tillsätt sakta 1,5 L vatten till 60 g pulverlim, till lagom konsistens är uppnådd. Om ytterligare lim erfodras, använd pulverlim med Metylcellulosa.

3. Innan tapetsering.

Den första våden bestämmer det fortsatta arbetet och det är viktigt att den hamnar rätt. Vi rekommenderar därför att man utgår från mitten av väggen med våd 2-4.

För att få den första våden rätt, rekommenderar vi att du drar en horisontell och en vertikal linje med blyertspenna på väggen med hjälp av ett vattenpass.Om det bildas några bubblor, bli inte rädd, de flesta bubblorna försvinner när tapeten torkar. Låt klistret på panelerna svälla i 3 minuter.

4. Tapetsera.

Sätt upp tapeten längs strecken på väggen.

Stryk uppifrån och nedåt föratt jämna ut tapeten, hjälp till med handen från mitten ut mot kanterna för att kontrollera att det inte finns några bubblor kvar. Vi rekommenderar att tapeten överlappas med ca. 2–3 mm eftersom den kan krympa när den torkar.

5.Torkning.

Torktiden bör vara väl tilltagen. Om tapeten torkar för snabbt kan skarvarna glida isär och sprickor uppstå. Tapetenbör därför torka i rumstemperatur 20°C. På vintern måste rummet vara måttligt uppvärmt. Håll fönstren stängda för att undvika drag.

Viktigt att tänka på!
1) Arbeta i ett dragfritt rum med max 20°C.
2) Genom en rigorös kvalitetskontroll strävar vi efter att endast leverera felfria produkter.

Mer information
Produktnamn FOTOTAPET ARIEL SINGING
Artikelnummer 5213234A
Vikt 0.960000
EAN-nr 4036834440206
Netto vikt 0.96
Typ FILM, TV & SERIER
Varumärke KOMAR

24962+ nöjda kunder!

33560 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…