Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter

FRITIDSTOALETT SEPARETT VILLAPAKETET XL BURN

Kan endast beställas online, lagerförs inte i varuhus

11 490,00 kr
5 2
FRITIDSTOALETT SEPARETT VILLAPAKETET XL BURN
5 Prisvärt paket Mycket bra lösning som underlättar vistelsen vid sommarstugan.

Villapaket XL Burn är en komplett toalettlösning med en förbrännande lösning för hantering av det fasta avfallet samt en ejektortank för det v...

Fullständig produktbeskrivning
Delbetala med Premium Kontokort
Från 997:-/mån. Upp till 10% i bonus

Produktbeskrivning

Villapaket XL Burn är en komplett toalettlösning med en förbrännande lösning för hantering av det fasta avfallet samt en ejektortank för det våta avfallet.

Villapaketet lämpar sig ytterst väl för dig som är på jakt efter en komplett toalettlösning utan efterkompostering. Det torra avfallet läggs tillsammans med ett par vedklabbar i Separett Burn och restmaterialet blir enbart en liten mängd aska. Det våta avfallet leds till den medföljande Ejektortanken och vattnas med hjälp av trädgårdsslangen ut som ”guldvatten” på gräsmattan och i rabatterna.

Separett Villa är en urinseparerande toalett som med sin enkelhet och obegränsade kapacitet ger dig ett bekymmerslöst ägande. Villa 9000 har inget krav på rumstemperatur, utan fungerar lika bra i varma som kalla utrymmen. Med sin obegränsade kapacitet fungerar den lika bra vid kontinuerlig som växelvis användning.

Passar därför för både fritids- och permanentboende. Tack vare urinsepareringen minskar både lukten och volymen på det avfall som måste tas om hand. I design, kvalitet och bekvämlighet motsvarar den en vanlig vattentoalett.

Separett Burn är en vedeldad ugn för förbränning av det torra avfallet från urinseparerande toaletter. Principen går ut på att latrinsäcken med det torra avfallet från den urinseparerande toaletten placeras på ett galler i ugnen. Under gallret placeras ved som antänds.

Därmed brinner latrinsäcken med det torra avfallet upp och endast aska blir kvar. Mängden ved som används bestämmer hur bra förbränningen kommer att bli. Separett Burn fungerar i alla temperaturer, ska stå utomhus och helst under tak när den inte används. Den är tillverkad i Cortenplåt och får en brunfärgad rost liknande yta som skyddar den från att rosta sönder

Med Separett Ejektortank späds urinen automatiskt ut till rätt blandning, åtta delar vatten och en del urin, för att växter ska kunna ta åt sig näringen utan att ta skada. Då kan urinen, som innehåller det mesta av vårt nyttiga avfall, enkelt spridas i rabatter, odlingar, gräsmattor eller buskar.

Medföljer
Villa 9000
Ejektortank
Burn

Teknisk information: Villa 9000
Material: Återvinningsbar högglans polypropen
Innerbehållare: 23 l Polypropen
Spänning/Totaleffekt: 230V/16,5/11,5W
Energiförbrukning: 0,396/0.276 kWh/dygn
Elanslutning: Sladd 1,7m med jordad stickpropp
Ljudnivå fläkt: 41/31 dB(A)

Teknisk information: Burn
Material: Olackad cortenplåt
Höjd(cm): 228.7
Bredd(cm): 57.5
Djup(cm): 36

Teknisk information: Ejektortank
Volym(l): 50
Diameter(cm): 47.5
Höjd(cm): 46.5
Utspädning: 8 delar vatten 1 del urin
Minsta vattenryck: 2,5 bar

Underhåll & Rengöring
Villa 9000 – torka av toaletten med en fuktad trasa och ett milt rengöringsmedel vid behov. Fläktgallret skall rengöras med jämna mellanrum och vid behov ska toaletten dammsugas invändigt.

Ejektortanken – Skölj ur behållaren med jämna mellanrum.

Installation: Ejektortank
Ejektortanken ansluts med 1/2” trädgårdsslang och kan med fördel grävas ner en bit. Tänk på att Ejektortanken måste planeras lägre än toaletten den är kopplad till. Den anslutande slangen bör ha en lutning på minst 1 cm per meter för att säkerställa självfall till tanken

Artikeldata

Mer information
Produktnamn FRITIDSTOALETT SEPARETT VILLAPAKETET XL BURN
Artikelnummer 3191082A
Vikt 52.000000
EAN-nr 7393553711961
Netto vikt 52.00
Typ FRITIDSTOALETT
Varumärke SEPARETT

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…