Information angående Coronaviruset Covid-19
Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter

FRITIDSTOALETT SEPARETT VILLAPAKETET XL KOMPOST

Kan endast beställas online, lagerförs inte i varuhus

14 595,00 kr
4 3

Villa XL Kompost innehåller alla nödvändiga delar för att bygga ett komplett toalettsystem för fritidsboendet – det kan inte bli enklare!

Villa...

Fullständig produktbeskrivning
Delbetala med Premium Kontokort
Från 1256:-/mån. Upp till 10% i bonus

Produktbeskrivning

Villa XL Kompost innehåller alla nödvändiga delar för att bygga ett komplett toalettsystem för fritidsboendet – det kan inte bli enklare!

Villapaketet XL kompost lämpar sig ytterst väl för dig som är på jakt efter en komplett toalettlösning med efterkompostering i fritidsfastigheten. Det torra avfallet läggs i Roslagskomposten och med lite skötsel har du efter ett 18-36 månader en fin mull som kan användas som näringstillskott i din trädgård. Det våta avfallet leds till den medföljande Ejektortanken och vattnas med hjälp av trädgårdsslangen ut som ”guldvatten” på gräsmattan och i rabatterna.

Separett Villa är en urinseparerande toalett som med sin enkelhet och obegränsade kapacitet ger dig ett bekymmerslöst ägande. Villa 9000 har inget krav på rumstemperatur, utan fungerar lika bra i varma som kalla utrymmen. Med sin obegränsade kapacitet fungerar den lika bra vid kontinuerlig som växelvis användning.

Passar därför för både fritids- och permanentboende. Tack vare urinsepareringen minskar både lukten och volymen på det avfall som måste tas om hand. I design, kvalitet och bekvämlighet motsvarar den en vanlig vattentoalett.

Roslagskomposten är en tålig latrinkompost med säkrat lock som är lämplig för samkompostering av hushållsavfall och latrin på fritidsfastigheter. Med Roslagskomposten får du en latrinkompost som uppfyller kommunernas krav och som samtidigt är lättarbetad tack vare det stora skjutbara locket. För kompostering av hushållsavfall vid permanentboende klarar Roslagskomposten avfall för upp till fem personer.

Med Separett Ejektortank späds urinen automatiskt ut till rätt blandning, åtta delar vatten och en del urin, för att växter ska kunna ta åt sig näringen utan att ta skada. Då kan urinen, som innehåller det mesta av vårt nyttiga avfall, enkelt spridas i rabatter, odlingar, gräsmattor eller buskar.

Medföljer
Villa 9000
Ejektortank
Roslagskompost

Teknisk information: Villa 9000
Material: Återvinningsbar högglans polypropen
Innerbehållare: 23 l Polypropen
Spänning/Totaleffekt: 230V/16,5/11,5W
Energiförbrukning: 0,396/0.276 kWh/dygn
Elanslutning: Sladd 1,7m med jordad stickpropp
Ljudnivå fläkt: 41/31 dB(A)

Teknisk information: Roslagskompost
Material - behållare: Poleyten
Material - lock: Galvaniserad plåt
Bredd(cm): 84
Höjd(cm): 92.5
Djup(cm): 79
Vikt(kg): 2x20
Volym(l): 2x500
Kapacitet: 5 personer/året-runtboende

Teknisk information: Ejektortank
Volym(l): 50
Diameter(cm): 47.5
Höjd(cm): 46.5
Utspädning: 8 delar vatten 1 del urin
Minsta vattenryck: 2,5 bar

Underhåll & Rengöring
Villa 9000 – torka av toaletten med en fuktad trasa och ett milt rengöringsmedel vid behov. Fläktgallret skall rengöras med jämna mellanrum och vid behov ska toaletten dammsugas invändigt.

Ejektortanken – Skölj ur behållaren med jämna mellanrum.

Installation: Roslagskompost
Tänk på att ställa behållarna på en plan yta. I vissa fall kan en grusbädd vara erforderlig för att uppnå denna yta. Komposten placeras med fördel i skuggläge och avskiljt.

Installation: Ejektortank
Ejektortanken ansluts med 1/2” trädgårdsslang och kan med fördel grävas ner en bit. Tänk på att Ejektortanken måste planeras lägre än toaletten den är kopplad till. Den anslutande slangen bör ha en lutning på minst 1 cm per meter för att säkerställa självfall till tanken

Artikeldata

Mer information
Produktnamn FRITIDSTOALETT SEPARETT VILLAPAKETET XL KOMPOST
Artikelnummer 3191081A
Vikt 100.000000
EAN-nr 7393553711831
Netto vikt 62.00
Typ FRITIDSTOALETT
Varumärke SEPARETT

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…