Information angående Coronaviruset Covid-19

VÄGGSLANGBOX GARDENA ROLL-UP 1/2" 35M

1 495,00 kr 995,00 kr

För smidig och enkel bevattning av trädgården
- Innehåller alla de kopplingar du behöver + vägghållare & installationsverktyg -

Väggslangbox GARDENA Roll Up är kompakt och klar för användning direkt. Slangvindan innehåller 35 meter slan...

Se fullständig produktbeskrivning
5.0000000000 100

Hemleverans

Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

För smidig och enkel bevattning av trädgården
- Innehåller alla de kopplingar du behöver + vägghållare & installationsverktyg -

Väggslangbox GARDENA Roll Up är kompakt och klar för användning direkt. Slangvindan innehåller 35 meter slang med automatisk inrullning. Tack vare funktionen automatisk inrullning blir det extra smidigt och bekvämt att vattna hela trädgården. Eftersom slangvindan rullar in slangen åt dig slipper du böja dig och reda ut en böjd slang. Helt enkelt inga mer smutsiga händer utan bara problemfri bevattning av hela trädgården.

Slangvindan monteras på väggen och har en praktisk funktion som gör att den kan vridas i 180°. Slangen dras ut utan större ansträngning och stoppas med korta intervall på maximalt 50 cm. Den medföljande kvalitetsslangen har en diameter på 13 mm (1/2") som garanterar ett kraftigt vattenflöde och en optimal sprinklerdrift. Stoppfunktionen avaktiveras genom ett snabbt ryck i slangen, och tack vare den automatiska inrullningen dras slangen lätt in i lådan utan att du behöver anstränga dig eller veva. Händerna förblir därmed rena genom hela vattningen. En inbyggd stålfjäder, som är helt avpassad efter slanglängden, ger en jämn och kraftfull inrullning. Den inbyggda slangföraren förhindrar att slangen snor och trasslar sig. Efter användning av slangvindan kan anslutningsslangen enkelt fästas vid droppskyddet, så att vattendropp från slangen förhindras.

Ytterligare en fördel: Munstycken, sprinklerpistoler och tvättborstar förvaras på vägghållaren så att de hela tiden är lättillgängliga. På vintern kan du lyfta slangvindan i det ergonomiskt utformade handtaget och utan ansträngning montera ned den från vägghållaren för frostfri förvaring.

Vad ingår i paketet?
Den väggmonterade slangvindan levereras med en 35 meter lång kvalitetsslang, en 1,5 meter lång anslutningsslang, ett steglöst reglerbart strålmunstycke och de Original GARDENA System-kopplingar som behövs: tre krankopplingar, en standardslangkoppling och en stoppkontakt. Monteringen är mycket enkel tack vare den medföljande vägghållaren med skruvar och plugg.

Teknisk information
Slanglängd: 35 m.
Slangdiameter: 13 mm (1/2").
Drivning: Stålfjäder
Längd: 59,3 cm
Bredd: 25 cm
Höjd: 54,2 cm
Anslutningsslang: 1,5 m

Fördelar
Inga böjar, inga knixar, inga smutsiga händer
Kvalitetsslangen är omedelbart klar för användning i önskad längd. Ett snabbt ryck slangen efter användning, och den rullas automatiskt, jämnt och säkert upp i väggslangboxen. Den integrerade slangstyrningen säkerställer en jämn ihoprullning av slangen.

Flexibel och enkel att transportera
Väggfästet gör det möjligt att slangvindan kan vridas 180 °. Detta förhindrar veck på slangen och vindan kan vikas motl väggen för platsbesparande förvaring. På vintern är lyfts vindan helt enkelt av från fästet och lagras på en frost-skyddad plats.

Allting inom räckhåll
Slangen och olika bevattningstillbehör finns alltid inom räckhåll tack vare att de enkelt kan fästas på väggfästet.

Allt inkluderat. Klar att använda
Allt färdigt: Den väggmonterade boxen innehåller lådan, slangen, munstycket och väggfästet. Anslutningsslangen och alla anslutningsdetaljer ingår också. Detta gör den praktiska väggslangboxen redo för omedelbar användning.

Sparar vatten
Praktiskt: När du har tagit bort den slangen från kranen, anslut den bara det till anti-dropp-enhet. Inget vatten kommer att droppa efter vattning eller under transport.

Mer information
Produktnamn VÄGGSLANGBOX GARDENA ROLL-UP 1/2" 35M
Artikelnummer 6301971A
Vikt 12.000000
EAN-nr 4078500802406
Netto vikt 16.00
Typ VÄGGSLANGBOX
Varumärke GARDENA

26927+ nöjda kunder!

35721 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…