Företagare? Logga in eller bli företagskund här.
Varumärken
Filtrera
Visar 44 produkter
Sida
Hos oss hittar du ett enormt sortiment av små och stora ryamattor för hela hemmet och för alla inredningsstilar. Förutom att ryamattan blir en snygg detalj, skänker den även värme till rummet. Tack vare ryamattornas fluffiga och lurviga design blir de mjuka och härliga att gå på. En ryamatta passar lika bra på parkett-, laminat- och klinkergolv.
 
När du köper en ryamatta finns det flera olika färger och storlekar att välja mellan. Valmöjligheterna kan ibland göra det svårt att veta vilken ryamatta som blir bäst, utifrån aspekterna hållbarhet och rengöring. Vita och ljusgråa ryamattor, samt andra mattor i ljusa kulörer, gör sig oftast bäst i sovrum eller vardagsrum. Köper du en svart ryamatta kommer den passa extra bra i till exempel hallen eftersom smuts inte syns lika enkelt. Har du småbarn hemma kan även de mörka kulörerna vara att föredra i vardagsrummet, eftersom eventuella spillfläckar inte blir lika framträdande.

Om du vill köpa en rund ryamatta till barnens lekrum har vi flera härliga modeller. Du kan bland annat välja mellan ryamattor mint, blå och rosa som lyfter känslan i alla barnrum samtidigt som barnen får en mjuk plats att leka på.

Ryamattor

Visar 44 produkter
Sida
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto

Laddar…