GOLV FÖR ALLA HEM OCH STILAR

PARKETTGOLV
LAMINATGOLV
KLINKER

Rustikt eller nätt?

Massiva trägolv
Fanérgolv

Golv för tuffare miljöer

VINYLGOLV
HÖGTRYCKSLAMINAT
VINYLMATTOR

För balkongen, garaget eller mässan

Golvplattor
Textilplattor

Populära Varumärken

För ett ännu skönare golv

Stora golvmattor
Små golvmattor
Barnmattor
Golvvärme
Hos BAUHAUS hittar du både
el- & vattenburen golvvärme

Få mer tips & inspiration

Golvguide!
För trä- & laminatgolv
Bli inspirerad!
Trender inom klinker

Gör det själv eller få hjälp av Montageservice

Öppet köp i 60 dagar

Läs mer här

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21:00 på vardagar

På BAUHAUS hittar du alltid de senaste trenderna inom golv från kända varumärken som Kährs, Berg & Berg, NQD Floor, Karelia, BerryAlloc och många fler. Tack vare vårt enorma golvsortiment är vi säkra på att du kan hitta ett golv som faller dig i smaken utefter dina krav på design, uthållighet och känsla.

När du väljer ett nytt golv är det bra att börja med förutsättningarna, hur ser rörelsemönstret ut i rummet där golvet ska läggas? Till exempel brukar hallen vara ett område där många går inne med skorna och då kan det vara bra att välja ett mer tåligt golv. Vill du ha ett mer tåligt golv rekommenderar vi laminatgolv, högtryckslaminatgolv och vinylgolv. Dessa golv har en god beständighet mot nötning vilket gör att de klarar påfrestningarna om till exempel ett gruskorn fastnat under skorna när du går på golvet. Fördelen med ett laminatgolv är de finns i hundratals imitationer och varianter av trä, klinker och sten. Laminatgolven kan därmed enkelt matchas med dina behov och preferenser gällande design och upplevelse av rummet i stort.

I vardagsrum och sovrum är den vanligaste golvtypen parkettgolv. Parkett är tillverkat av naturligt trä och ger en levande samt varm känsla till hela rummet. Parkettgolven finns i flera träslag och precis som med laminatgolven kan du välja mellan flera olika färger, så att du kan skapa den känsla du vill åt i rummet. Ljusa ekparkettgolv är modernt att ha i vardagsrum och kök när du vill skapa en luftig och inbjudande känsla i hemmet. I sovrum har det blivit alltmer populärt att lägga mörka parkettgolv eftersom rummet upplevs mörkare, vilket kan vara skönt när man vill sova eller koppla av.

Laddar…