Görlinge gård

Grattis till vinsten av Årets byggblogg 2014!

Första pris i Årets Byggblogg går till Görlinge Norrgård!

Andra platsen kneps av Att skapa ett hem följt av trejdepristagaren Mitt vita hus och hem.

Det har varit en tuff och jämn kamp om prispallen där 64 byggbloggar tävlat om vilken som är Årets Byggblogg 2014. I söndags stängdes röstningsförförandet där de sex bloggar med flest röster gick till final. Finalisterna var; Görlinge Norrgård, Björkhaga i Gnesta, Mitt vita hus och hem, Att skapa ett hem och hem, Byggdamm och Bygg för hälsan.

Juryn sattes verkligen på prov då det var jämn och hög kvalitet på samtliga byggbloggar i finalen men var eniga i sitt beslut. Den kvalificerade juryn består av stylist- och inredningsduon Susanna Zacke och Sania Hedengren, Johan Saxne, Informations- och marknadschef på BAUHAUS samt Tina Thörner som är byggentusiast, rallykartläsare, föreläsare och coach.

Motivering: 

Görlinge Norrgård beskriver ett otroligt ambitiöst och spännande renoveringsprojekt där husets historia varvas med intressant byggnadsvård. Byggarbetet är mycket väl genomfört och beskrivs enkelt och snyggt på den lättnavigerade bloggen med många bilder och informativ text. Görlinge Norrgård delar ärligt med sig av både med- och motgångar vilket får läsaren ännu mer involverad av bygget. Byggbloggen är otroligt inspirerande och känslan som den lämnar efter sig är att ingenting är omöjligt.

BAUHAUS vill tacka alla er fantastiska byggbloggare för att ni deltog i Årets Byggblogg 2014!