Information angående Coronaviruset Covid-19

GRIND PLANK TRYCKIMPREGNERAD 100X125 CM VÄNDBAR

3 495,00 kr

Skapa en öppning i ditt staket med denna grind i gran

Med PLUS tryckimpregnerade grind får du en robust och elegant öppning i ditt staket. Grinden består av långsamt växande gran från norra Sverige. På grund av den långsamma tillväxten, har tr...

Se fullständig produktbeskrivning

Hemleverans

Produktbeskrivning

Skapa en öppning i ditt staket med denna grind i gran

Med PLUS tryckimpregnerade grind får du en robust och elegant öppning i ditt staket. Grinden består av långsamt växande gran från norra Sverige. På grund av den långsamma tillväxten, har trädet en lång hållbarhet, hög hållfasthet och svårighet att absorbera vatten.

Teknisk information:
Mått: 100x125 cm
Trätyp: Gran

Observera att produkten bara grundbehandlas i fabrik, för eventuell korrigering av transportmärken och för att uppnå optimal hållbarhet av ditt staket ska det efterbehandlas när tryckimpregneringen torkat helt.

Måtten som är angivna är modulmått och det kan skilja 12-15mm.

Bygg ditt vindskydd
1. Vart ska vindskyddet placeras?
Börja med att besluta var vindskyddet ska stå. Är huvudsyftet att hålla nyfikna blickar borta eller vill du ha en lummig och ostörd uteplats med till exempel klätterväxter?

2. Vilken storlek ska vindskyddet ha?
Mät upp hur stort du vill ha ditt vindskydd, tänk på att du kan kombinera högre, lägre och sluttande element för att skapa en härligt ombonad uteplats utan att stänga ute kvällssolen .

3. Med eller utan grind?
Till vissa serier vindskydd finns grindar. En grind kan i många fall vara praktiskt när du har husdjur eller barn i familjen och kan vara lämplig i de fall vindskyddet används som staket.

Kom ihåg att beräkna och dra av bredden på grinden eller öppningen, så du inte köper för många staketlängder.

4. Vilken stolpe ska du välja? 
I de fall då en specifik stolpe rekommenderas hittar du en stolpe med passande dimensioner för det valda staketet under tillbehör.

Tips!
Bygg det som du vill ha det!
Till många av de serier vindskydd vi erbjuder finns passande grindar och sluttande element för att skapa snygga övergångar i höjd. Dessa hittar du under tillbehör.

Upplever du att det blåser in under vindskyddet kan dekorsten placeras längs underkanten, detta hindrar även att jordstänk fläckar vindskyddet om vindskyddet står i en rabatt.

Mer information
Produktnamn GRIND PLANK TRYCKIMPREGNERAD 100X125 CM VÄNDBAR
Artikelnummer 6000915A
Vikt 18.400000
EAN-nr 5703393177650
Netto vikt 16.56
Färg TRYCKIMPREGNERAT
Typ GRIND
Serie PLANK
Varumärke PLUS

23525+ nöjda kunder!

31834 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…