FÖR DIG SOM DRÖMMER OM EN HÄRLIGT GRÖN OCH FRISK GRÄSMATTA

Algomin gödsel är det ledande gödslet för miljöriktigt gräsmattegödning. I trädgården är gräsmattan ett av de områden som är mest näringskrävande. På grund av detta måste gödsel tillföras flera gånger under säsongen för att uppnå rätt näringsbalans. När gräset får rätt balans kommer det att hålla sig grönt och friskt.

HUR VET DU OM GRÄSET HAR RÄTT BALANS?

Ett av de mest tydliga tecknen på att balansen inte stämmer i gräsmattan är att mossa etablerar sig. Algomin gödsel har vid sidan om algkalk ett extra tillskott av långsamtverkande kväve och kalium som bidrar till att gräset börjar växa både kvalitativt och kvantitativt. Gödslet innehåller också en unik blandning av naturliga ämnen från brunalger. Denna blandning gillar gräsmattan och gör den tåligare mot köld, näringsbrist, vattenbrist och dålig jord.

TILL VAD FUNGERAR ALGOMIN GRÄSGÖDSEL?

Algomin gödsel ger inte bara extra näring och kraft till gräsmattan utan den skänker även energi till allt som är grönt i din trädgård. En till stor fördel med Algomin är att den inte innehåller några näringsämnen som gör att du får brännskador på gräsmattan. För att få en jämn och perfekt gödsling av din gräsmatta rekommenderar vi att du använder spridaren från Algomin.

ALGOMIN PROFESSIONAL GREEN

Denna produkt har tagits fram för att möta golfbanornas höga krav på gräskvalitet. Produkten fungerar också extra bra för dig som har en robotgräsklippare eftersom kornen är mindre än de traditionella kornen som finns i Algomin gräsgödsel.

ALGOMIN TRÄDGÅRDSGÖDSEL

Låt inte gräsmattan lägga sig hungrig. Höstgödsla gräsmattan med Algomin Trädgårdsgödsel för att förbättra gräsets avmognad och vinterhärdighet. Dessutom ökar gräsets motståndskraft gentemot mossan som har en naturlig fördel eftersom den växer längre på säsongen.

TILL?

✓ GRÄSMATTAN

✓ ALLT GRÖNT I TRÄDGÅRDEN

✓ ANLÄGGA GRÄSMATTA

VARFÖR?

✓ GER GRÖNARE, FRISKARE GRÄS

✓ MOTVERKAR OGRÄS OCH MOSSA

NÄR?

✓ VÅR & SOMMAR

Gödsla minst två gånger per säsong

HUR?

ALGOMIN GRÄSGÖDSEL:

Sprid jämnt och tunt i alla väder, för bästa resultat använd Algomin-spridaren.

SPRIDARINSTÄLLNINGAR:

Algomin gräsgödsel inställning 15
2-3 kg/100 m²

Algomin Professional Green inställning 7
1,7 kg/100m²

FÖR MER TRÄDGÅRDSGLÄDJE

 Stoppa ogräset
 Undvik mossan
 Blomning & skörd

17249+ nöjda kunder!

23968 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…