Graphic har lite nättare mått än de flesta andra badrumsmöbler. Designen bygger på grafiska former och mått som upprepar sig, t ex, tre väggskåp i höjd ger exakt samma mått som ett högskåp, vilket gör det lätt att inreda med Graphic. 

Vägg och högskåpen finns dessutom i två olika djup för att passa både i det större och mindre badrummet. Graphic bygger på flera moduler som enkelt kan kombineras och maximerar förvaringen samtidigt som badrumsutrymme frigörs. Med Graphic badrumsmöbler kan du med flexibla lösningar kombinera olika förvaringsmoduler efter ditt förvaringsbehov. 

Graphic-serien finns i tre färger - vit , grön och grå - och kommer i fyra olika bredder - 45, 60, 80 och 100 cm. Komplettera din badrumsmöbel med ett högskåp, förvaringskub eller väggskåp i matchade färg och design. 

Sätt din touch på badrumsmöbeln och välj bland massor av olika handtag och knoppar!

KOMMODER

I Graphicserien kan du hitta en kommod för både det lilla och det större badrummet. Gemensamt för dem alla är ett grundare djupmått än de flesta andra kommoder. Lådorna kan nyttjas fullt ut då alla anslutningar går bakom skåpet. Den dolda ”prylfacket” ger en extra avställningsyta. Det heltäckande tvättstället i tunt, vitt, badrumsporslin utstrålar fräschör och elegans.

HÖGSKÅP

Högskåpet kommer i två olika djup, ett för det trånga och ett för det lite rymligare badrummet.

Den djupare modellen har smarta förvaringsfack på dörrens insida. Du får både bättre förvaring och bättre ordning.

SPEGELSKÅP

Belysningsrampen ovanför skåpet ger effektiv, men också mjuk och trivsam belysning när du speglar dig. Smarta detaljer som prylmagnet och förstorings spegel ingår. 

Fler smarta detaljer tillför du själv när du fyller på hemmets kanske viktigaste skåp

VÄGGSKÅP

Även väggskåpen kommer i två olika djup så att du kan låta kreativiteten flöda. De kan placeras på rad eller ovanpå varandra, eller L-format. Djupa skåp i den nedre raden och grunda ovanför. Kombinationsmöjligheterna är oändliga. Oavsett hur du placerar skåpen kan du få en rak nedre och övre linje, vilket skapar harmoni. Toppskivans praktiska belysning ger hög mysfaktor i badrummet.

MÅNGA KOMBINATIONER

Genom att kombinera moduler, luckor och inte minst knoppar och handtag formger du din helt egna Graphic-look i badrummet

INGA FINGERAVTRYCK

Utan handtag blir spegeln snyggare och lättare att rengöra. Den frostade kanten gör fingeravtrycken osynliga. 

MÅNGA KOMBINATIONER

Genom att kombinera moduler, luckor och inte minst knoppar och handtag formger du din helt egna Graphic-look i badrummet

INGA FINGERAVTRYCK

Utan handtag blir spegeln snyggare och lättare att rengöra. Den frostade kanten gör fingeravtrycken osynliga. 

SMART BELYSNING

Belysningen under toppskivan gör sitt jobb vare sig skåpet är öppet eller stängt

FRIGÖR UTRYMME

Med ett djup på endast 160 mm är det enkelt att möblera, förvara och frigöra ytor även i det lilla badrummet.

TUNNARE, SNYGGARE TVÄTTSTÄLL

Smäckra dimensioner är vackra för ögat. Men materialet är fortfarande hållbart, blankt badrumsporslin.

SMART FÖRVARING

Ordning och reda i lådorna med lådinsatsen. Dämpade ljud med mjukstängning och ljuddämpande matta. Det smarta vattenlåset får plats bakom skåpet och ger hela lådans djup till förvaring. 

17249+ nöjda kunder!

23968 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…