Information angående Coronaviruset Covid-19

HANDDUSCH GROHE SENA STICK BORSTAD HARD GRAPHITE

1 995,00 kr

Handdusch Sena stick hard graphite

Sena Stick-handduschen har ett minimalistiskt utseende, men ger optimala prestanda. Sena Stick har en mångsidig stråle som ger dig en fantastisk duschupplevelse. Dessutom kan den användas för att skölja av ba...

Se fullständig produktbeskrivning

Hemleverans

Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

Produktbeskrivning

Handdusch Sena stick hard graphite

Sena Stick-handduschen har ett minimalistiskt utseende, men ger optimala prestanda. Sena Stick har en mångsidig stråle som ger dig en fantastisk duschupplevelse. Dessutom kan den användas för att skölja av badkaret eller duschen. Handduschen är gjord av metall och är försedd med en kromad GROHE StarLight-ytbehandling. Universellt monteringssystem som passar alla vanliga duschslangar. 

På insidan ger Inner WaterGuide-funktionen längre livslängd för duschen, eftersom den alltid håller vattnet vid den inställda temperaturen när du duschar. GROHE DreamSpray ger en jämn fördelning av vattnet till alla munstycken så att du får en riklig duschstråle.

Funktioner & Egenskaper
GROHE StarLight® har en bländande kromfinish som är i en klass för sig. Vår starka, jämna kromyta har en skinande och spegelaktig glans. GROHE StarLight®-ytor är smutsavvisande och motståndskraftiga mot både repor och slitage, vilket innebär att de ser nya ut även när de använts i flera år.
GROHE DreamSpray® Denna kombination av kvalitet och nytänkande skapar en optimal vattenfördelning och en alldeles speciell duschupplevelse. GROHE DreamSpray®-teknologin gör att man förbrukar upp till 30% mindre vatten jämfört med liknande produkter från kända konkurrenter.
SpeedClean: Uppbyggnad av kalk är ett minne blott med SpeedClean-munstycke. Tillverkad av av flerkomponentssilikon är det enda som behövs att torka av med en trasa eller handen för att rengöra.
GROHE EcoJoy®: Integrerad vattenbesparande teknologi reducerar vatten- och energikonsumtionen utan att kompromissa med design, prestanda och produktglädje.

Teknisk information
Längd (cm): 21,5
Anslutning: G1/2
Färg: Borstad hard graphite

För mer information se
Måttskiss (bild)

Mer information
Produktnamn HANDDUSCH GROHE SENA STICK BORSTAD HARD GRAPHITE
Artikelnummer 3009153C
Vikt 0.290000
EAN-nr 4005176459153
Netto vikt 0.26
Varumärke GROHE

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

18583+ nöjda kunder!

25757 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…