HÖRNGRUPP SENSUM SKEPPARHOLMEN VIT

En plats att längta till

Skepparholmen by Sensum följer den stil som vill förkapsla och ge uttryck för den Skandinaviska designen. Skepparholmens känsla sitter i de noggrant utvalda materialen som komponerats ihop med stor hantverksskicklighet...

Se fullständig produktbeskrivning
4.5000000000 43
13 995,00 kr 9 795,00 kr
Delbetala med Premium Kontokort
Från 856:-/mån. Upp till 10% i bonus

Hemleverans

Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

En plats att längta till

Skepparholmen by Sensum följer den stil som vill förkapsla och ge uttryck för den Skandinaviska designen. Skepparholmens känsla sitter i de noggrant utvalda materialen som komponerats ihop med stor hantverksskicklighet. Genomtänkt, enkelt och tidslöst. Det är inte konstigt att Scandinavian Design blivit en egen gren inom designervärlden.

Skepparholmen är med sin stomme av galvaniserat stål som pulverlackerats en möbel som är tacksam att sköta om. I praktiken är den helt underhållsfri, allt du behöver är ett milt rengöringsmedel och en blöt trasa ifall den skulle bli smutsig. Dynorna är tillverkade av polyester som omsorgsfullt valts ut tack vare sina vattenavstötande egenskaper.

Teknisk information
Färg: Vit
Färg dynor: Mörkgrå
Material: Galvaniserat & pulverlackerat stål
Material dynor: Vattenavstötande polyester
Inkl. Dynor & kuddar

Mått soffa
Bredd: 268/134 cm
Höjd: 66 cm
Djup: 75 cm

Mått fåtöljer
Bredd: 73 cm
Höjd: 66 cm
Djup: 75 cm

Mått bord
Bredd: 100 cm
Höjd: 32 cm
Djup: 60 cm

Sensum Brand Philosophy
- Livet utomhus ska vara lika skönt och vackert som livet inomhus -

Sensums eleganta utemöbler skapar förutsättningar för det perfekta uterummet, en plats för lek, avkoppling eller umgänge, en plats för livets kanske allra finaste stunder. Sensums design är skandinaviskt stilren och de kompromissar varken med form eller funktion. Med stor hantverksskicklighet och god materialkänsla skapar Sensum utemöbler som är lika eleganta som de är komfortabla. Den höga kvaliteten, det tidlösa formspråket och de gedigna materialen gör dessutom att möblerna bara blir vackrare med åren. Det är vad vi kallar hållbarhet på riktigt. Sensum är stolta över att förlänga den svenska sommaren.

Underhåll
Skepparholmen är i praktiken en helt underhållsfri möbel. Ifall soffgruppen skulle bli smutsig behöver du endast ett milt rengöringsmedel och en blöt trasa. För att din möbelgrupp ska hålla sig fin och fräsch över många säsonger rekommenderar vi dig att använda ett möbelskydd när du inte använder möbelgruppen. Dynorna ska handtvättas.

Förvaring
Vid vinterförvaring rekommenderar vi dig att förvara möbeln i ett torrt och ventilerat rum.

Mer information
Produktnamn HÖRNGRUPP SENSUM SKEPPARHOLMEN VIT
Artikelnummer 7010701A
Vikt 113.0000
EAN-nr 4024506593084
Färg VIT
Typ HÖRNGRUPP
Varumärke SENSUM

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

18027+ nöjda kunder!

26040 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…