HÖRNGRUPP SUNFUN HITTARP KONSTROTTING GRÅ

7 995,00 kr 5 995,00 kr
Delbetala med Premium Kontokort
Från 539:-/mån. Upp till 10% i bonus

Lounge kombinerat med dining

Hittarp är en smidig loungemöbel anpassad för både middagar och avkoppling. Perfekt för dig som vill ha en mångsidig utemöbel till balkongen, altanen eller trädgården. Till möbeln så ingår det sex stycken bekväma r...

Se fullständig produktbeskrivning
4.5000000000 34

Hemleverans

Denna produkt har ytterligare lagerinformation för leverans i vissa områden.
Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

Lounge kombinerat med dining

Hittarp är en smidig loungemöbel anpassad för både middagar och avkoppling. Perfekt för dig som vill ha en mångsidig utemöbel till balkongen, altanen eller trädgården. Till möbeln så ingår det sex stycken bekväma rygg- och sittkuddar i en vacker grå ton.

Möbelgruppen är tillverkad i det underhållsfria materialet konstrotting, detta betyder att du inte behöver fundera på möbelunderhåll på samma sätt som man behöver med en trämöbel. För att möbeln ska hålla sig fin och fräsch över många säsonger rekommenderar vi att du använder ett möbelskydd. Dynorna är tillverkade i det hållbara materialet polyester.

Teknisk information
Färg: Grå / Melerad
Material: Konstrotting
Material stomme: Stål
Material bordsskiva: Polywood
Dynor ingår: Ja

Mått soffa
Total
Bredd: 196 cm
Höjd: 85 cm
Djup: 196 cm

Mått bord
Bredd: 80 cm
Höjd: 68 cm
Djup: 80 cm

Skötselråd Konstrotting
Underhåll
Möbeln är tillverkad i konstrotting vilket betyder att möbeln inte har några speciella skötselråd. För att din möbel ska hålla sig fin över många säsonger rekommenderar vi dig dock att torka av den regelbundet med ett milt rengöringsmedel och en fuktig trasa.

Förvaring
När du inte använder din möbelgrupp rekommenderar vi dig att använda ett möbelskydd. Vid förvaring av din möbel är det bäst om den står i ett torrt och ventilerat rum.

Skötselråd Dynor
Förvaring
Denna dyna är tillverkad för utomhusbruk, dock tål den endast mindre väta. Det betyder att du aldrig ska ha dynan ute vid ihållande regn/nederbörd. För att dynan ska hålla sig fräsch och fin över många säsonger är det bäst om du förvarar den i en dynlåda eller dynbox då du inte använder den.

Tvättråd
På varje dyna finns en lapp med tvättråd som anger hur tyget ska tvättas. Har du däremot fått en mindre smuts- eller fettfläck på dynan, som inte kräver någon större tvätt, rekommenderar vi dig att använda en kapell- eller dyntvätt som är anpassad för tyget.

Mer information
Produktnamn HÖRNGRUPP SUNFUN HITTARP KONSTROTTING GRÅ
Artikelnummer 7003486A
Vikt 60.0000
EAN-nr 4024506611252
Färg GRÅ
Typ HÖRNGRUPP
Varumärke SUNFUN

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

17244+ nöjda kunder!

25093 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…