Passa på att fynda utemöbler, växthus, spabad och mycket mer i vår stora utförsäljning. Se alla erbjudanden här!
Varumärken
Kampanj
14 Recensioner
Ställ en fråga

HÖRNSOFFA DIVANO LOUNGE LARGE GRÅ

Kan endast beställas online, lagerförs inte i varuhus

14 997,00 kr
Kampanjpriset gäller t.o.m. 3 juli
Tidigare: 24 995,00 kr Du sparar: 9 998,00 kr
4.5 14
HÖRNSOFFA DIVANO LOUNGE LARGE GRÅ
5 Snygg, vädertålig och skön loungesoffa! Sedan jag träffade på en divanosoffa i sunbrella-tyg under en regnig spaniensemester har jag önskat en sådan själv. Snygg och extremt tålig att vara utomhus hela tiden i ur och skur och ändå torka snabbt för att på en kort stund åter vara ok att sitta i är kanon. Har haft soffan ca 2 veckor nu och det har regnat många dagar men så fort solen tittat fram så har den blivit torr nog att sitta i efter ca 30 min. Har lite problem med fåglar som prickar in soffan men det har fixats med att spola av soffan och torka med en trasa. Jag har den stora hörnsoffan och båda vinklarna blir lika långa när den är ihopsatt. Man får vrida runt den tills vinkeln hamnar i rätt hörna. För de som vill veta så är det högra sidan som är den långa. På bilderna har jag ännu inte tagit av transportskyddet på benen. Rekommenderar den definitivt till alla som behöver en snygg utomhussoffa. Bauhaus borde göra mer reklam för den! Önskar sedan bara att det fanns ett bra bord att köpa till...

En ny generation utemöbler!

Innovativ soffa som ger begreppet utemöbel en helt ny dimension: det är helt enkelt en stoppad inomhussoffa som fu...

Fullständig produktbeskrivning
Delbetala med Premium Kontokort
Från 1289:-/mån. Upp till 10% i bonus

Produktbeskrivning

En ny generation utemöbler!

Innovativ soffa som ger begreppet utemöbel en helt ny dimension: det är helt enkelt en stoppad inomhussoffa som fungerar lika bra utomhus. Divano Lounge är tillverkad av ett, genomfärgat specialtyg som tål att stå utomhus i alla väder, spolas av med högtryckstvätt och samtidigt lätt att torka av. Ketchup, rödvin och chokladglass som normalt är källor till svåra fläckar är inga problem att ta bort.

Divano Lounge soffans stilrena intryck gör att den passar lika bra utomhus som inomhus. Gillar du att bjuda vänner, familj och släkt på middagar ofta är detta ett utmärkt alternativ för dig, speciellt eftersom du slipper att oroa dig för eventuella fläckar som lätt kan uppkomma.

Teknisk information
Färg: Grå
Material: Sunbrella tyg
Material ram: Aluminium
Material stoppning: Quick Dry Foam

Mått 2-sits
Djup: 88 cm
Längd: 200 cm
Höjd: 67 cm
Sittdyna tjocklek: 27 cm

Mått 3-sits
Djup: 88 cm
Längd: 288 cm
Höjd: 67 cm
Sittdyna tjocklek: 27 cm

Förpackningsinformation
Antal kartonger: 2 st
Kartong 1: 201x88,5x68 cm
Kartong 2: 289x88,5x68 cm

Om Divano Lounge
Det speciella med soffan är Sunbrella-tyget som klätts på ett Quick Dry Foam-skum som släpper igenom allt vatten och torkar snabbt. Tyget är vattenavvisande och smutsavvisande. Tack vare tygets extremt vattenavvisande egenskaper kan du torka upp spill på ett ögonblick. Stommen är tillverkad i aluminium vilket är ett lätt och rostfritt material som bidrar till soffans goda stabilitet och långa hållbarhet. Skummet i soffan är mjukt, snabbtorkande och släpper igenom 100% av vattnet.

Konceptet med dessa tre egenskaper gör att möbeln kan lämnas ute i alla väderlekar. Sunbrella tyg är vattenavvisande, och har en helt genomfärgad tråd med 10 års garanti mot solblekning. Kan rengöras med klorblandning och med högtrycksspruta. 

Quick Dry Foam som släpper igenom allt vatten; inget blir kvar i möbeln. Alltså ingen risk att något möglar eller surnar, den har även en aluminium-ram vilket innebär att det är inget som kan svälla, spricka eller ruttna i ramen. Detta innebär att du kan lämna möbeln utomhus i alla väder. 

Artikeldata

Mer information
Produktnamn HÖRNSOFFA DIVANO LOUNGE LARGE GRÅ
Artikelnummer 7005535A
Vikt 92.200000
EAN-nr 4743290020667
Netto vikt 76.00
Färg GRÅ
Typ HÖRNSOFFA
Varumärke DIVANO LOUNGE

Liknande produkter

Recensioner

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…