Passa på att fynda utemöbler, trädgårdsmaskiner, spabad och mycket mer i vår stora utförsäljning. Se alla erbjudanden här!
Varumärken
9 Recensioner
Ställ en fråga

HYDROFORPUMP GARDENA CLASSIC 3000/4 ECO 650W

Kan endast beställas online, lagerförs inte i varuhus

2 907,00 kr
4.5 9
HYDROFORPUMP GARDENA CLASSIC 3000/4 ECO 650W
5 Snabbt & effektivt Detta var vårt första köp online av Bauhaus, hanteringen från order till leverans gick överraskande snabbt & effektivt.

GARDENA Classic Hydroforpump 3000/4 eco

Genom att använda GARDENA Classic hydroforpump 3000/4 eco med en effekt på 650 W och en maximal leveran...

Fullständig produktbeskrivning
Delbetala med Premium Kontokort
Från 282:-/mån. Upp till 10% i bonus

Produktbeskrivning

GARDENA Classic Hydroforpump 3000/4 eco

Genom att använda GARDENA Classic hydroforpump 3000/4 eco med en effekt på 650 W och en maximal leveranskapacitet på 2 800 l/h, kan du enkelt spara energi. Den distribuerar billigt regnvatten, från t.ex. regntunnor, brunnar eller cisterner, till ditt hus och din trädgård helt automatiskt. Till exempel kan du använda vatten från hydroforpumpen för att spola toaletten, till din tvättmaskin eller för bevattning av din trädgård. Beroende på olika vattenbehov slås hydroforpumpen av och på automatiskt och är därmed väldigt billig i drift. Även eco-läget med steglös justering sparar upp till 15 % energi jämfört med normal drift. Det gör det skonsamt för både din plånbok och för miljön. Skulle en pump bli överhettad när vätskeflödet minskar finns det ett överhettningsskydd genom en automatisk frånslagsfunktion. Behändig: den stora tanken på 24 liter är underhållsfri i 5 år. Under denna tid behöver membranet inte bytas ut och luften inte fyllas på. GARDENA Classic hydroforpump har ett inbyggt seriemonterat förfilter som skyddar pumpenheten mot smuts och sand. Dessutom har den en backventil, vilket betyder att den enkelt kan bli driftklar. Den stora fyllningsöppningen och luftningsventilen säkerställer en snabb och problemfri driftstart. Självsugsfunktionen är optimerad tack vare backventilen med manuell justering. Dessutom övervakar ett överhettningsskydd den kontinuerliga och problemfria driften av den underhållsfria kondensatormotorn. Töm pumpen med hjälp av avtappningsskruven innan den första frosten. Med sin välkonstruerade teknik, sina material i toppkvalitet och sin kompakta, utrymmesbesparande design vinner hydroforpumpen många kunders förtroende. Manometern och tryckvakten är inbyggda, vilket sparar plats och ger ett rent intryck. Saltvatten, aggressiva och lättantändliga substanser samt livsmedel får inte användas i pumpen. Som tillbehör från GARDENA Service finns fjädermonterade gummifötter som gör att hydroforpumpen går ännu tystare. Max. tryck/leveranshöjd: 4,0 bar/40 m kopplingstråd 33,3 mm (G1).

Teknisk information
Effekt 650 W
Max leveranskapacitet 2800 l/h
Max tryck 4 bar
Max självsug 8 m
Max tryckhöjd 40 m
Inkopplingstryck 1.5 bar
Matningshjul Jet
Max. vätsketemperatur 35 ° C
Vikt 13.6 kg

Kabellängd 1.5 m

Typ av strömkabel H05 RNF

Elektrisk skyddsklass IP X4

Artikeldata

Mer information
Produktnamn HYDROFORPUMP GARDENA CLASSIC 3000/4 ECO 650W
Artikelnummer 6302193A
Vikt 20.500000
EAN-nr 4078500175302
Netto vikt 14.00
Typ HYDROFORPUMP
Varumärke GARDENA

Liknande produkter

Recensioner

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…