PrivatFöretag
Varumärken
PrivatFöretag
Favoriter
3 Recensioner
Ställ en fråga

INSEKTSHOTELL GARDEN LIFE STORA BEATE TRÄ

429,00 kr
5 3
INSEKTSHOTELL GARDEN LIFE STORA BEATE TRÄ
5 Så ginu Så ginu
Placera ett insektshtoell i trädgården, för en skyddande miljö till insekterna!
 
Med ett insekthotell skapar du en skyddande livsmil...
Fullständig produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Placera ett insektshtoell i trädgården, för en skyddande miljö till insekterna!
 
Med ett insekthotell skapar du en skyddande livsmiljö för bin, verktygsinsekter och fjärilar för foder, häckning och avel. Insekterna kommer i sin tur att hålla trädgården vid liv, mata fåglarna och pollinera dina fruktträd och blommor, samtidigt som de bidrar till en viktig och större biologisk mångfald.

Det fina Beate-insekthotellet kommer att vara ett kreativt och dekorativt element i trädgården och kan till exempel hängas på staketet på platsen i trädgården där det finns flest träd, buskar och blommor, så insekterna behöver inte flyga långt för att hitta mat. Insekter är användbara för pollinering och som skadedjurskontroll och ger mer mångfald i trädgården.Insekter tar många uppgifter i våra trädgårdar. Till exempel pollinerar de växter och fungerar som en naturlig skadedjursbekämpning. Med detta insekthotell kan du erbjuda flera typer av boende och viloläge.

Livsmiljöerna för många insektsarter hotas av miljöförändringar, och detta är ett sätt att skydda dem. Lägenheten i mitten ger skydd och bostäder för gyllene ögon, nyckelpigor och örnkonflikter. De är alla effektiva nyttighetsdjur och äter stora mängder bladlöss och spindelkvalster. Dörrens röda färg kommer särskilt att locka guldögon. Fyll lägenheten bakom med fina vete sugrör, vilket ger Guldöarna en plats att vintern från mitten av september till början av april. Bin föredrar att söka skydd i ihåliga stjälkar. Hålen som borrats i trä lockar många olika insektsarter.

Var och en föredrar hålens olika diameter. Blåbär föredrar till exempel hål med en diameter på 3-7 mm, medan Hylaeus föredrar 2-4 mm. Vilda bin förseglar hålen med lera. Det finns många faktorer att tänka på när du väljer platsen för insektshotellet. Välj en solig plats som är skyddad från vind och regn. Värmen är viktig för yngeln. Häng hotellet i en höjd av 1,5 till 2 m i söderriktning.

Se till att insatserna lätt syns av insekterna. Närliggande örter, blommor, buskar och träd säkerställer att hotellet alltid är fullbokat. Här kan insekterna hitta mat. Dessutom bör lera, sand och vatten också hittas i närheten.
 
Teknisk information
Längd: 31,4 cm
Bredd: 14,9 cm
Höjd: 48,3 cm
Material: FSC-märkt naturligt trä/metall
Färg: Röd/brun

Artikeldata

Mer information
Produktnamn INSEKTSHOTELL GARDEN LIFE STORA BEATE TRÄ
Artikelnummer 6402585A
Vikt 2.000000
EAN-nr 8714982062377
Netto vikt 1.39
Varumärke GARDEN LIFE
Typ INSEKTSHOTELL

Liknande produkter

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…