Just nu pågår vår stora sommarrea! Se hit för att fynda!
Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter

HARMONISKA FÄRGER I TRYGG MILJÖ

Här hittar du inspiration för harmoniska kulörer i glada och trygga hem. SENS är en serie färger som sätter familjens hälsa i fokus. Utforska de tre SENS färgpaletterna och få personliga tips och råd kring hur du kan inreda ditt hem. På BAUHAUS.se kan du köpa SENS-färgerna i vit kulör men besöker du något av våra varuhus kan du bryta färgen i önskad kulör. 

Läs mer om hur du kan använda SENS i barnrummet, tonårsrummet och i vardagen här nedan.

ÄR DU GRAVID OCH SKA MÅLA OM? 

För dig som är gravid är det extra viktigt att ta hänsyn till den lilla i magen. Med SENS färg kan du känna dig helt trygg med att varken du eller den lilla tar skada av färgen eller dess innehåll. Du kan alltså måla klart bebisens rum utan dåligt samvete när du använder SENS.

SENS finns i två glansgrader, glans 07 och 30. Båda varianterna är 3i1 produkter som kan användas på vägg, panel, och lister. 

Det finns också en SENS takfärg för släta tak.

BARN ÄLSKAR FÄRG!

Ett barnrum skall växa med barnet och inbjuda till kreativ lek, trygghet och så småningom för umgänge med kompisar. Barn tycker om mycket färg och omger sig gärna med kulörer. Ofta väljer de kulörer baserat på intressen, tv-figurer eller på vad storasyster eller storebror gillar. 

Låt gärna barnen vara med i beslutsprocessen, men vårt tips för familjefriden är att mamma eller pappa har gjort ett litet urval i förväg så att barnet har färre kulörer att välja mellan. 

SENS finns i alla Jotun-kulörer - så alla kommer att kunna hitta sina favoriter!

UNGDOMSFÄRGER

Många föräldrar upplever nu att det är mörkare och mindre klara och starka kulörer som står högst på önskelistan hos tonåringen. Grått, blått, svart och turkos är populära kulörer i den här perioden. 

I vår Sens-palett för ungdommar finns därför några djupare nyanser, ofta i kombination med ljusare toner, för att skapa ett tufft och funktionellt tonårsrum.

JOTUN KULÖTRYGGHET 

Visste du att alla våra kulörer utvecklas med unika recept särskilt anpassade för Jotuns produkter? 
När du väljer våra färger, lovar vi att kulören blir just densamma som den du valde i färgkartan. 

Med Jotun Kulörtrygghet kan du vara säker på att du får just den kulören du bestämt dig för.

NÄR BARNEN GÅR IN I TONÅREN ÄNDRAS OFTA DERAS ÖNSKEMÅL OM KULÖRER

Nu har de kanske mer behov av att vara mer "vuxna" och visa sin egen identitet och intressen. 
Att umgås med vänner står högt på listan och därför bör zoner för umgänge planeras in i ungdomsrummet.

Naturliga färgnyanser skapar en lugn och balanserad inredning som ger en rofylld miljö i vardagen. 

Kulörer som är lätta att trivas med och som du kan leva med länge oavsett trender. 


Naturens egna kulörer kännetecknas ofta av gyllene undertoner som uppfattas som både varma och välkomnande. Gyllene toner är snyggt i kombination med nordens vackra träslag och naturliga textilier som många av oss älskar.

I SENS-paletten här under möter du gröna, beige, bruna och rödaktiga toner som kombineras för att skapa ett färgstarkt men ändå varmt hem. Ett tidlöst uttryck som kan kombineras i en mängd olika stilar i hemmet.

Väljer du SENS får du inte bara vackra kulörer utan också vackra matta ytor med fint, tåligt resultat. Med SENS kan du använda samma färg på vägg, panel och lister. 

Den avger inte heller någon färglukt eller skadlig emission.

OM NYA SENS FRÅN JOTUN

En serie färger som rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet!

Astma- och Allergiförbundet har stränga kriterier gällande färg och SENS uppfyller kraven för att få deras rekommendation. Färgen innehåller inga lösningsmedel och avger inga skadliga emissioner. 

Du slipper till och med obehaglig färglukt redan under påföringen. 

JOTUN BERÄTTAR

"Vi använder ett annat konserveringsmedel i SENS. Samtidigt har vi reducerat mängden av konserveringsmedel till en nivå som är lägre än den som EU:s kosmetikdirektiv tillåter i t. ex. hudkrämer. Alltså har SENS en lägre nivå än produkter som används direkt på huden."
Det berättar Siri Gilde Flenstad, senior ingenjör på Jotun.

Det låga innehållet av konserveringsmedel minimerar risken för att barn och vuxna ska få oönskade reaktioner. I SENS-serien får du produkter av hög kvalitet för målning av släta väggar och panel samt takfärg. SENS Vägg Panel List 07 och SENS Vägg Panel List 30 är kombinationsprodukter som kan användas på släta väggar, på panel och på lister och snickerier. Färgen täcker bra, torkar snabbt och rummen kan tas i bruk så fort färgen är torr - och inte minst, du slipper färglukt och skadliga emissioner.

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…