Företagare? Logga in eller bli företagskund här.
Varumärken
Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto

SENS lanserades i 2008 och fick snabbt en position som den mest en hälsovänliga färgen på marknaden. Färgen har utvecklats tillsammans med Norges Astma- och Allergiförbund (NAAF) som har stränga hälsokriterier i framtagande av produkter. Idag är SENS även godkänd av Svanen, EU-blomman och Astma- och Allergiförbundet i Sverige.

Varför är det viktigt med ett bra inomhusklimat? 
Inomhusklimat omfattar alla fysiska och kemiska förhållanden som påverkar oss inomhus och ett bra klimat är viktigt för hälsa, trivsel och inlärningsförmåga. Detta är i synnerhet viktigt för dem som lider av astma, allergi eller annan överkänslighet. Om inomhusklimatet är sämre kan det faktiskt resultera i nedsatt funktion och livskvalitet. 

Vi spenderar mycket tid inomhus och därför är det viktigt att vi har möjlighet att välja produkter som bidrar till ett bättre klimat. SENS-serien avger inga skadliga emissioner och är därför ett bra val. Dessutom avger SENS ingen färglukt, så du kan måla rummet och flytta in i rummet samma dag.

Ingen färglukt
Sens-produkterna avger ingen färglukt och upplevs behaglig för de som är luktkänsliga. Vi rekommenderar alltid att vädra rejält i förbindelse med måleriarbete.

Ingen skadlig avdunstning
När Sens torkar är det i huvudsak vatten som avdunstar, samt väldigt små mängder av icke skadliga ämnen. Rum som är målade med Sens kan därför normalt sett användas så snart ytan är torr, då färgen är luktfri och avger inga skadliga emissioner. För personer som är överkänsliga i förhållande till astma eller allergi, eller spädbarn så rekommenderar vi att man väntar några extra dagar innan rummet används.

Är du gravid och ska måla?
När man är gravid är det extra viktigt att ta hänsyn till den lilla i magen. SENS är en vattenburen färg utan några lösningsmedel. Den avger inga skadliga emissioner och du kan enkelt måla med SENS när du är gravid. Du kan alltså känns dig helt trygg med att både du och barnet inte kommer att ta skada av färgen. 
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…