Missa inte våra medlemskvällar! Klicka här för att se när turnén kommer till ditt varuhus och få ett smakprov på våra aktiviteter.
Filtrera
Visar 36 produkter
Sida

På BAUHAUS finner du ett brett sortiment av tomtar till julen. En tomte skänker stor och härlig julkänsla i hela hemmet i väntan på att tomten kommer på julafton. Kom in och låt dig inspireras av våra vackra tomtar.

Här hittar du ett brett utbud av tomtar och juldekorationer som kommer att göra din jul ännu mer magisk. Våra tomtefigurer kommer i alla former och storlekar, från stora tomtar till små charmiga julpynt tomtar som passar perfekt på granen.

Är ute efter traditionella jultomtar, unika tomtefigurer eller speciella dekorationer för din egen tomteby, har vi det du behöver för att skapa den ultimata julstämningen. Våra tomteprydnader är tillverkade med stor omsorg och detaljrikedom, och de är perfekta för att ge ditt hem den rätta julkänslan.

Om du vill fylla ditt hem med stora tomtar eller föredrar små tomtar som smyger runt i hela huset, har vi det perfekta julpyntet för dig. Utforska vårt sortiment av tomtefigurer, tomtar och juldekorationer och låt julmagin sprida sig i ditt hem. 

Tomtar

Visar 36 produkter
Sida
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto