Nu är det jul här i vårt hus ...

Julen står inför dörren och med den kommer alla mysiga dekorationer. 
På BAUHAUS kan du köpa allt från julstjärnor till produkter för presentinslagning.

Låt dig inspireras av riktiga granar, belysning, tomtar och pynt för att göra julen riktigt god!

Julgranspynt »
Julgransfötter »
Julgransbelysning »
Jultextilier »


Tomtar
Skänker stor och härlig
julkänsla i hela hemmet!
Utomhusdekoration »
Julprydnader »
Inomhusdekoration »
Paketinslagning »
Stämningsfulla ljusstakar
för alla hemmets fönster!
Adventsstjärnor »
Ljusslingor »
Ljuslyktor &
levande ljus »
Ljusnät &
istappsslingor »

FRÅN OSS PÅ BAUHAUS TILL ER ALLA:
EN RIKTIGT GOD JUL!

Öppet köp i 60 dagar

Läs mer här

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21:00 på vardagar

På BAUHAUS hittar du alla juldekorationer för en riktigt god jul. Lys upp vintermörkret med stämningsfulla ljusslingor, dekorera trädgården med vackra julfigurer  och sätt den sista lilla touchen med  ett ljusnät i träden. Till din hjälp med att hitta den perfekta julkänslan inomhus har du adventsljusstakar - såväl moderna som klassiska - tomtar  i alla dess former, julprydnader  som passar alla interiörer, julens alla textilier och självklart allt du behöver för paketinslagningen. Skapa en ombonad känsla med vackra julstjärnor  och låt en ljusslinga  pryda hemmet med ett hoppfullt sken.

Oavsett om du söker en levande gran eller en plastgran så har vi en variant för dig. Tacka nej till barr i bilen, slipp stressen med att välja ut den perfekta julgranen  och låt BAUHAUS leverera den direkt till dörren. Låt vår julgransbelysning  sprida ett hamoniskt sken, och gör julgranspyntet   till pricken över i:et i din disneygran. Med en julgransfot  står granen stadigt på jorden och hos oss finns det ett brett utbud av olika typer av julgransfötter. Välj mellan en modern julgransfot med vattenbehållare och smidiga hållare, eller en klassisk julgransfot med skruvar. 

När allt är på plats och du har hittat den perfekta julkänslan för dig önskar vi dig en riktigt avkopplande jul tillsammans med dina nära och kära.

Laddar…