Information angående Coronaviruset Covid-19

KÄNGA L. BRADOR 762 SVART STRL 39-46

5.0000000000 2
0,00 kr

Komposittåhätta och mjukt spiktrampskydd för hög komfort.

Arbetskänga med ovandel i mycket kraftigt och smidigt fullnarvigt läder för användare i tuff miljö med krav på riktigt slitstark känga. Extra förstärkt med PU-skydd på tåhättan för ök...

Se fullständig produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Komposittåhätta och mjukt spiktrampskydd för hög komfort.

Arbetskänga med ovandel i mycket kraftigt och smidigt fullnarvigt läder för användare i tuff miljö med krav på riktigt slitstark känga. Extra förstärkt med PU-skydd på tåhättan för ökad livslängd. Foder i luftig mesh för bra andasegenskaper. Invändigt förstärkningsmaterial av mikrofiber vid hälen skyddar, ger stadga samt formas individuellt efter användaren.

Löstagbar antistatiskt avledande innersula i mikrofiber med tre olika densiteter av EVA-material för bra dämpning av hela foten. Innersulan är perforerad för att hålla foten torr och sval samt uppbyggd i hålfot för skön komfort och minskad risk för t ex hälsporre.

Mellansula i PU med annan densitet för bra dämpning och stabilitet. Chockabsorber i hälen dämpar och ger kraften i retur vid avtramp speciellt vid kraftig isättning.
Skyddsskon har en slitsula i TPU för bra halkskydd samt att det gör skon lämplig för arbete vid större temperaturskillnader.
Spiktrampskyddet och tåhättan gör skon perfekt för byggarbetsplatser, anläggningsarbete, verkstäder men även olika industrier då sulan är resistent mot många kemikalier. Förutom skyddsfaktorn har det även lagts stort fokus på användarkomforten.

Teknisk information
Storlek: 39-46
Certifierad enligt: EN ISO 20345. Kategori: S3, SRC.

Mer information
Produktnamn KÄNGA L. BRADOR 762 SVART STRL 39-46
Artikelnummer PC4747_0075
Varumärke L.BRADOR

21896+ nöjda kunder!

29930 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…